INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Viseld magadon az ünnep ragyogását! Divat, design, a legmenőbb bloggerek és a Michal Negrin

Ahogy már megszokhattátok minden ünnepre és alkalomra tematikus fotózással készülünk. A Halloween-i fotózásunk épp, hogy csak véget ért, már bele is vetettük magunkat a munkába és megkezdtük a karácsonyi shooting-ot.

A kampányhoz ezúttal hat olyan bloggert kértük fel, akikről tudjuk, hogy rajonganak a Michal Negrin ékszerekért és ruhákért. Így esett a választásunk a Chloé from the Woods bloggerére Kovács Dorottyára, Personalshopper Zippy bloggerére Császári Zitára, a Fashi0n Soul bloggerére Czene Kittire, a Shiny&New bloggerére Szili Dorkára, a Fifty pairs of shoes bloggerére Nagy Vivire és Molnár Szilágyi Szilvire.

A kampány egyik különlegessége, hogy a H-20 stúdióban fotóztunk, ahol lehetőségünk volt, minden bloggert más-más háttér előtt lencsevégre kapni egy-egy gyönyörű új kollekciós ünnepi Michal Negrin ruhakölteményben, hozzájuk illő ékszerekkel. Fontos kiemelnünk a Kazar cipőket is, melyek nélkül nem lennének az outfitek, olyan mesések, mint a képen szereplők.

A koncepció alap ötletéül a karácsony és az azt körülvevő ünnepi hangulat, összetartás szolgált, ezért szerettük volna, ha Magyarországon először a bloggerek egy közös képen is szerepelnek.
Ennek érdekessége, hogy a lányok hétköznapi új kollekciós Michal Negrin ruhákat viselnek, melyet mindenkinek a saját stílusára alakított a stylist.

Végezetül pedig fontos kiemelnünk a nagy családi képet is, melynek különlegessége, hogy a szereplők a márka tulajdonos és családja.

 

Fotó: Tobi Laszlo

Modellek: Kovács Dorottya, Császári Zita, Czene Kitti, Szili Dorka, Nagy Vivi, Molnár Szilágyi Szilvi, Töttös Balázs

Stylist: Havettova Angelika

Fodrász: Gulyás Attila

Smink: Miskolczi Kinga
Kapcsolódó blog bejegyzések


Miről árulkodnak az ékszerek? Mit üzennek viselőjükről?

Most megtudhatod!

Mikor ékszert választunk valószínűleg bele sem gondolunk, hogy amit viselünk az mennyi mindent árul el a személyiségünkről. A következő összeállításunkból kiderül, hogy mit sugallanak a különböző stílusú Michal Negrin kiegészítők.

Elolvasom »

Sarka Kata & Michal Negrin: Egy nem mindennapi kooperáció

Napjaink egyik legmegosztóbb személyisége Sarka Kata! Ezrek követik, mindenkinek van véleménye róla. Az viszont vitathatatlan, hogy mindig kifogástalan a megjelenése és meglehetősen divatérzékeny is .Nemhiába, hogy most egy nemzetközi luxusmárka hazai csapata, a Michal Negrin Hungary kérte fel modellnek!

Elolvasom »