INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Top 5 kihagyhatatlan ékszertrend

ami garantáltan elhozza a nyarat a ruhatárunkba!

Hamarosan beköszönt a várva várt jó idő, szekrényünkből újra előkerülnek a különböző színekben pompázó ruhadarabok és kiegészítők. A tavaszi-nyári ékszerkörkép darabjai közül szemezgetve számos újdonsággal találkozhatunk.

Bohém hangulatban

A bohókás stílus és a ’70-es évek hangulata többször uralta már az ékszertrendeket. Nincs ez másképp idén sem, amikor tarka-barka színekben pompázó rojtok, bojtok és különböző függők teszik játékossá megjelenésünket.

Hangsúlyos részletek

A statement nyakékek már jó pár szezon óta hódítanak, és úgy tűnik, idén is az első számú kedvenceink között köszönthetjük őket. Sőt, most minden eddiginél nagyobb szerepet kaptak: minél feltűnőbb egy-egy darab, annál trendibb hatást érhetünk el vele.

Tavaszi virágzás

Ha már tavasz, akkor természetesen nem hiányozhatnak a virágmintás darabok sem. Idén rengeteg rózsával és goblein mintás ékszerekkel kerülhetünk romantikus hangulatba és frissíthetjük fel kiegészítőink tárházát.

Színek birodalma

2016-ban nemcsak hangsúlyos, hanem a minél több színnel megkomponált kiegészítőkkel is találkozhatunk. A „multicolor” ékszerekkel könnyedén feldobhatjuk egyszerű, hétköznapi szettünket, sőt, sportosabb ruhadarabokkal is nagyszerűen párosíthatók.

Gyűrű-rengeteg

A nyakláncok halmozása mellett a gyűrűk uralma is meghatározóvá válik az idei szezonban. A több ujjon viselhető darabok mellett itt is érvényes a feltűnő, harsány ékszerek viselése; azonban fontos, hogy minden esetben ügyeljünk az összhangra.