INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Miről árulkodnak az ékszerek? Mit üzennek viselőjükről?

Most megtudhatod!

Mikor ékszert választunk valószínűleg bele sem gondolunk, hogy amit viselünk az mennyi mindent árul el a személyiségünkről. A következő összeállításunkból kiderül, hogy mit sugallanak a különböző stílusú Michal Negrin kiegészítők.

Személyiségünk kivetülése a viselt ékszer, ez a tény szichológiai és kulturális megfigyeléseken alapszik. Lássuk mire jutottak az elemzők!

 

  1. A határozott

Ha kedveled a statement jellegű, nagyobb Svarowksi kövekkel kirakott Michal Nergin nyakláncokat, fülbevalókat akkor te vagy az, aki szeret a társaság középpontjában lenni és biztosan meghatározója vagy a család vagy a munkahelyed életében.

dn

 

  1. A megbízható

Ha a kicsi és közepes nagyságú bedugós fülbevalókat vagy az egyszerűbb Michal Negrin környakláncokat kedveled, akkor te egyértelműen kiszámítható és megbízható vagy. Barátaid egész biztosan bármikor rád bízhatják akár a legféltettebb titkait is.

100153982002

 

  1. Az őszinte

A gyöngyből készült Michal Negrin ékszerek nagyon ízlésesek és rendkívül mutatósak. Viselőjükről visszafogottságról és őszinteséget sugall, ezért kiváló választás állásinterjúra vagy akár randevúra is.

bh

 

  1. A barátságos

Ha imádod a virág- vagy állatmintás ékszereket, az egyértelműen arról árulkodik, hogy vidám és nyitott ember vagy.

ph

 

  1. A kalandor

Amennyiben van legalább egy olyan új kollekciós Michal Negrin darabod, amely követi a divatot, az azt sugallja, hogy folyton új dolgokat keresel az életben és nyitott vagy minden újdonságra.

 

 

120166590001

 

Valamelyik stílust magadénak érzed?

Ha más stílusban gondolkozol, böngéssz a legújabb csodák között, már 4900 Ft- tól!

 

 

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


Michal Negrin: Mindent a tervezőről

Michal Negrin története, saját szavaival fűszerezve.   1956, Naan Kibbutz, Izrael. Ekkor született a mára már világszerte híressé vált tervezőhölgy, Michal Negrin, aki egyedi ékszereivel és ruhakölteményeivel meghódította a világot. Már kiskorától kezdve a minták, a virágok és a színek szerelmese volt, s minden egyes kollekciójával hangsúlyozza, ez a szeretet bizony gyermekkorának termése. „A viktoriánus […]

Elolvasom »

Eszenyi Enikő – a hamisíthatatlan Michal Negrin stílus képviselője

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő már sokakat elkápráztatott különleges személyiségével és attraktív kisugárzásával. Kivételes tehetsége mellett kifogástalan stílusával nap mint nap találkozhatunk, melyet gyakran Michal Negrin ruhakölteményeivel és ékszereivel emel tökélyre.

Elolvasom »