INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Minden, amit tudni akartál Michal Negrin kreációiról!

Ugye te is szívesen bepillantanál a kulisszák mögé a híres Michal Negrin showroom-ba, ahol egy kávé mellett csodálhatnád meg a tervezőnő szebbnél szebb alkotásait? Legújabb cikkünkben most ezt a hangulatot hozzuk el Neked, úgyhogy dőlj hátra és utazz velünk Michal egzotikus világába!

A vintage romantika töretlen képviselőjeként, Michal Negrin évente két nagy, illetve két mini kollekcióval jelentkezik. Az egyes kollekciókat mindig különböző fantázianevekkel illeti, csakúgy, mint azok darabjait.

A tervezéstől az alkotásig a ruhák, ékszerek és különböző tárgyak gondos tervezési folyamaton esnek át mielőtt kész állapotukban az üzletek polcaira kerülnének.

A tervezés első fázisaiban pergamenre vázolják fel az ötleteket, míg végül megszületik a végleges verzió. Ezt követően a mintákat mérethez és szabásvonalhoz illesztik, majd nyomtatásba küldik őket. Miután a grafikai tervek találkoznak a gyakorlati megvalósítással, nincs más hátra, mint a minták szabása-varrása. Az utolsó állomás pedig Michal Negrin stílusának savát-borsát adják: elérkezett ugyanis a csillogó díszek és az időtálló Swarovski kristályok ideje, melyek a gyártás utolsó mozzanatként koronázzák meg az impozáns darabokat.

Ha téged is elvarázsolt Michal Negrin birodalma, akkor csemegézz webshopunk kínálatából, ahol több ezer termék közül válogathatsz!

2016.03.29.

2016.04.20.

2016.04.01.