INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Michal Negrin világa

Michal Negrin két évtizede szolgálja ki az exkluzív különlegességek szerelmeseit. A nemzetközileg elismert luxusmárka világszerte több, mint 65 üzlettel és 500 alkalmazottal rendelkezik; egyedülálló, kézzel készített ruházati, dekorációs termékei és kiegészítői időtlen hangulatot árasztva töretlenül vonzzák a rajongókat.

Évente kétszer, Michal Negrin két nagy és két mini kollekcióval jelentkezik: az egytől egyig kézzel készített alkotások a vintage és romantikus stílus jegyeit képviselve repítik az üzletekbe látogatókat egy különleges, varázslatos világba. Az izraeli származású tervezőnő egyedi kreációi kivételes eleganciával párosítva, az örök klasszikus darabokat új köntösbe öltöztetve, a legapróbb részletekre is a nagy gondot fordítva képviselik a márkát és az életérzést, mely Michal Negrin személyiségének esszenciáját minden egyes kollekcióban visszatükrözik.

Michal Negrin

Tudta, hogy :

  • Michal Negrin ékszerei a filmvászonon is visszaköszöntek? Az egyedi darabok Harry Potter varázslóvilágában egy-egy szereplő ruhatárának különleges kiegészítőivé váltak.
  • Michal Negrin ruhái több hollywoodi híresség, köztük Nicole Kidman, Uma Thurman, Melanie Griffith színésznő és Joanna Krupa topmodel személyes kedvencei?
  • a Michal Negrin ékszereket különleges gyártási technikával a legjobb szakemberek végzik, hogy minden egyes darab egyedi és különleges legyen?
  • az ikonikus Negrin babákat valódi személyekről mintázták, akik egytől egyig inspirálták a tervezőnőt munkássága során?
  • az igazi rajongók szekrényében biztos lapul egy üveg, a Michal Negrin dizájn jellegzetességeit magán viselő bor, melyből csak 300 darab készült?
  • Michal Negrin csodavilágába már a NASA munkatársai is ellátogattak?
  • a kíváncsi rajongók a Tel avivi showroomban nemcsak vásárolhatnak, de lehetőségük nyílik egy különleges gyárlátogatás keretén belül bepillantani a kulisszák mögé?