INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Michal Negrin táskabirodalma!

Michal Negrin designer táskák minden stílusban, minden alkalomra!

A táskarajongó hölgyeknek is tökéletes választás a Michal Negrin, hiszen a márka kínálatában számtalan stílusban megtalálhatóak egyedi designer táskák! Összeválogattuk Neked a legkülönlegesebb darabokat!

 

Michal Negrin már karrierjének kezdete óta tervezi nem csupán ruhakülönlegességeit, hanem a hozzájuk tökéletesen passzoló táskákat és kiegészítőket, melyből most a legnépszerűbb darabokat mutatjuk be Neked. Legyen bármilyen alkalomról szó, nálunk megtalálod a stílusodhoz illő táskát!

Színes tornazsákok, hátizsákok túrázásokra és a szürke hétköznapokra! Igazán friss és trendi motívumokkal praktikus kellékei minden kirándulásnak!

 

                               Michal Negrin táskaMichal Negrin táska

                                                        Michal Negrin táska

Ha egy estélyre vagy bármilyen különleges alkalomra vagy hivatalos, és egy csinos, különleges, azonban egy kisméretű táskát keresel, amelybe csak egy telefont és egy rúzst tennél, ezek a gyönyörű vintage darabok a tökéletes kiegészítők!

                                             Michal Negrin táskaMichal Negrin táska

Ezeknél a hosszú lánccal felszerelt kistáskáknál nem is találsz ideálisabb kiegészítőt az esti programjaidhoz! Egy lezser, mindennapi outfitet is nagyon jól feldobnak, és nagy előnyük, hogy a női táska minden elengedhetetlen kelléke elfér bennük!

                                                Michal Negrin táskaMichal Negrin táska

Ezek az exkluzív, fémpántos táskák akár a hétköznapjaid, akár alkalmi megjelenéseid kellékei is lehetnek. Az elegáns kapcsos kialakítás, a designer, kristályokkal díszített külső és a tágas belső rész teszik őket olyan ellenállhatatlanná!

                                              Michal Negrin táskaMichal Negrin táska