INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Michal Negrin legújabb bevezetései: A tervező divat és ékszer kollekciója a 2018-19-es őszi téli időszakra

Vonzó múzsák által inspirálva

A tervező, Michal Negrin tiszteli a nőiességet és gyengédséget energiával és erővel párosítva.  A kollekció múzsái a közvetlen folytatását alkotják a márka értékeinek, amik jellemzően a nőiesség és az erő, és akik felfedik a kollekció változatos és egyedi mesélni valóit. A kollekció bemutatja Michal Negrin új múzsáit, akik ötvözik a régi világ értékeit az új, innovatív tervezési megoldásokkal, mialatt létrehozzák az új világ találkozását a különböző kultúrákkal.

Michal Negrin bemutatja az új Őszi- Téli 2018-2019-es kollekcióját, melynek tervezését különböző múzsák inspirálták, amik különféle erős nőiességet sugároznak, ami divat és ékszer kollekciókba robban ki.

A divat kollekció széles választékban kínál jól variálható és párosítható darabokat, különböző változatokban kínálva hosszú és leomló ruhákat fémes elemekkel, szexi és nőies ruhákat, trendi tervezésű és hangsúlyos ujjú minikkel, kétrészeseket egyenes szárú nadrágokkal és passzoló kimonó bolerókkal, kétrészeseket bársony szoknyával és áthajtós felsővel, drámai megkötős derékövvel. Szatén pliszírozott szoknya mellett, divatos mintás, elöl cipzáros fényes sifon gombos blúzokat, finom csipkés felsőket számos anyag kombinációjaként, és egy sor felsőt különböző tervezéssel: karcsúsított, lenge, gombos bársony, sifon és tüll esti és nappali viseletre.

Ezeken felül találhatunk majd drámai télies darabokat is, úgy, mint overált szív formájú dekoltázzsal és köpenyszerű újjal puha és könnyű szatén anyagból, bársonnyal és csomózott övvel.  Bársony ruhák fényűző és tekintélyes megjelenéssel, kimonó bolerók és köpenyszerű kabátok.

A kollekció a gazdag textúrák és anyagok kombinációja: fémes, szatén, krepp, taft, bársony, finom csipke, sifon és Lycra anyagok, melyek kiválóan kombinálhatóak a ruhatárunk bármely darabjával egy nőies esti vagy nappali összeállításért.

Az ékszer kollekció összhangban van a divat kollekcióval és kiegészítik egymást. A kollekció széles választékban tartalmaz különböző hosszúságú láncokat, pazar csipkéket, színes kézzel festett bojtokat, lélegzetelállító gyöngyös berakásokat különböző technikával készítve. Láncokat, melyek 3D-s fantáziavilágot zárnak magukba, nyakláncokat, fülbevalókat és gyűrűket csillag mintázattal különböző méretben, keleti elemekkel díszítve. Karpereceket és charm karkötőket, alap ékszereket, chokereket gazdag csipkével, választékos és oversized gyűrűket, olyanokat, melyek kiemelik az ujjak mozgását és melyeket a királyi család inspirált, valamint órákat amulettekkel teljessé téve.

Az új kollekciót 5 különböző történet szövi át és teszi harmonikussá: 

KELETI KIRÁLYSÁG- a múzsa a tekintély és a jó élet reprezentációja. A spanyol kultúra a kollekció legfőbb inspirációja, amit merészséggel, szexisséggel és erővel fejez ki. Az erős színek és a virágos textúrák kombinációjaként új kapcsolatot teremt egy ősi kultúrával.
Ezek a jellegzetességek írják le a múzsát, erős és energikus nőiességet sugallva mialatt finom és gyengéd marad.

MADONNA- a múzsa a nőies tisztaság és erő képviselője, és úgy hivatkozik a nőre, mint egy hősies és tiszta figurára. A múzsa jellegzetességei többek között hivatkoznak ősi kultúrákra és a szimmetriára.

VARÁZSLATOS ERDŐ- a múzsa Michal Negrin varázslatos erdőjét jeleníti meg. Finom, romantikus és ártatlan kép, amely vizuális bőséget nyújt Michal mágikus világának részleteivel, egy álomban, melyben az emberi test egyesül a természettel, fényűző és ábrándos képzeletet kreálva- ez az irány határozta meg a márkát az elmúlt években, és minden szezonban új megjelenést kap.

VAD BOHÓ- a múzsa a vad és erős nőt képviseli. A tűz ereje képessé teszi őt, hogy a vad szabadsága által elérje a céljait, és nyomot hagyjon maga után. 
A múzsát törzsi elemek jellemzik, textúrák és rétegek, a leopárd és virág minták kombinációi. Ismerős és nőies minták vadsággal párosítva. A szövetek a színek mellett tartalmaznak feketét, csipkét és erős mintákat, meglepő felületek és innovatív színek kombinációi.

KELETI ROKOKÓ- a múzsa a kultúrák és tradíciók tiszteletét reprezentálja. A rokokó divat pazarságának és távol keleti kultúrák, mint például a kíni porcelán inspirálta textúrák részleteinek kombinációja. A múzsát az új világ jellemzi- a kapcsolat a kultúrák és tradíciók között, ami a mi időnkben új, érdekes és gazdagabb szerkezetet hoz létre ezzel az új találkozással.

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


A nagy átalakítás – Lakatos Márkkal

Anna és Kati reggel már csodálatos, őszi tónusokban pompázó sminkben érkeztek az  Arena Mallban található üzletünk elé az Inglot Hungary jóvoltából, hiszen a nélkül nem is lenne teljes egy átalakítós műsor. Márk pedig egy pillanat alatt mosolyt varázsolt mindenki arcára a kirobbanó jó kedvével és energiájával.

Elolvasom »

Megújult üzlettel vár a Michal Negrin a reptéren!

Március 23-tól egy megújult Michal Negrin üzlettel várunk a Budapest Airport A terminálján!

Elolvasom »

8+1 titok, amit eddig biztosan nem tudtál a Michal Negrinről!

Mennyire ismered jól kedvenc márkádat? Most kiderül! Összegyűjtöttünk Neked néhány olyan érdekességet, amik között akkor is találsz újdonságot, ha óriási Michal Negrin rajongó vagy!

Elolvasom »