INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Michal Negrin és Dolce&Gabbana – A modern vintage hirdetői

Fedezd fel a két exkluzív világmárka hasonlóságait!

Tudj meg még többet Michal Negrin inspirációiról,  mintavilágáról, kedvenc szimbólumairól, melyeket nem csupán ő, hanem egy olyan világmárka, mint a Dolce&Gabbana is használ! Érdekes tudnivalók a két márka kapcsolódásáról, egyező stílusjegyeiről és inspirációiról!

 

Első pillantásra nem is gondolnánk, mennyi hasonlóság rejlik az izraeli eredetű Michal Negrin és az olasz temperamentumot sugárzó Dolce&Gabbana között. Kétség kívül állíthatjuk, mindkét luxusmárka előkelő helyet foglal el a divat világában, viszont két különböző perspektívát képviselnek. Két különböző szemlélet, azonban a használt szimbólumok és mintavilágok nagyon sok esetben hasonlítanak egymásra. Cikkünkben a két márka inspirációit vesszük górcső alá, melyek olyan mintákat mutatnak be, amelyek a brand központi elemeivé váltak.

Michal Negrin

 

Akár egy Michal Negrin kampány hirdetése is lehetne az alábbi D&G 2013-as Tavaszi kollekciót bemutató kampánykép, mely tele van a már megszokott Negrin mentalitással. Megtalálhatóak rózsamotívumokkal teli, karcsúsított ruhák, rakott szoknyák, a vibráló piros és türkiz színek mintavilága, a modern vintage alkotóelemei, melyek nagyban inspirálják a vezető világmárkák arculatát. A természet szimbólumai, a madarak, a páva, a növénymotívumok is előkelő szerepet kapnak mindkét márka arculatában. A csipke és a tüll használata szintén jellemző mindkét világmárkára, melyek kombinálásával örök klasszikus ruhadarabok születnek.

Michal Negrin - Dolce Gabbana

 

A viktoriánus korszak gazdag és burjánzó mintavilága köszön vissza ezeken a ruhakölteményeken, a vörös árnyalatok használata, a futórózsa, mint centrális motívum elhelyezkedése. A Dolce and Gabbana 2012-es Őszi/Téli kollekciójában az arany színek, a rézvörös dominálnak, és a csipke finomsága megjelenik ékszereiken és ruháikon is. A formákat tekintve is hasonlóak: a ceruzaszoknyák, a karcsúsított ruhák, illetve a háromnegyedes ujjú, egyenes vonalú tunikák is populáris darabjai a kollekcióknak.

Michal Negrin - Dolce Gabbana

 

Az alábbi képen láthatunk további meglepő hasonlóságokat a márka arculataiban. Egyrészt a gótikus stílus, másrészt az erős keresztény motívumok jelenléte, melyek mindkét brand kollekcióiban helyet kapnak. A korona, a kereszt, a Madonna és a Jézus-képek, illetve az angyalok szimbólumai mind megjelennek az ékszerek és a ruhák kialakításában. Ezek a gótikus motívumok a titokzatos fekete csipke kombinálásával egészen kísérteties érzetet keltenek. A D&G 2012-2013-as kollekciói mind ezen a vonalon alapultak, s Michal Negrin művészetében is folytonos elemeknek számítanak ezek a szakrális motívumok.

Michal Negrin - Dolce Gabbana

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


Így válassz ékszert csillagjegyed alapján!

Te melyik hónapban születtél? Találd meg a tökéletes Michal Negrin ékszert születési dátumod alapján!

Csillagjegyünk sokat elárul a személyiségünkről, ízlésünkről, így például arra is következtethetünk belőle, milyen ékszer illik hozzánk a leginkább. Ha éppen ajándékot keresel a barátnődnek vagy csak magadat lepnéd meg egy kis szépséggel, olvass tovább és megtudhatod, hogy a horoszkópod alapján, melyik ékszer lenne a tökéletes választás.  

Elolvasom »