INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Kincsem: Ragyogj Te is a filmben látott ékszerekben!

Szerezd be Te is kedvenc magyar filmünkben, a Kincsemben látott lenyűgöző ékszereket a Michal Negrinnél!

Lélegzetelállító ruhák és a Michal Negrin ékszerek csillogása varázsolt el bennünket az év legjobban várt magyar filmjében, az idén tavasszal bemutatott Kincsemben!

 

Izgalmas történet, szórakoztató és megható jelenetek, gyönyörű környezet és meseszép kosztümök! Őszintén kijelenthetjük, hogy mi első látásra beleszerettünk a Kincsembe, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Michal Negrin ékszerek hozzájárultak ehhez a lenyűgöző produkcióhoz!

Ha valakit a film témája kevésbé érdekelne, a kosztümök miatt akkor is érdemes megnéznie a Kincsemet.

A Michal Negrin rajongóknak pedig egyenesen kötelező mozi, ugyanis a legtöbb jelentben, akár a főszereplőn, akár a háttérben, mindig elcsíphetünk egy-egy gyönyörű darabot.

Az ékszerek és a kosztümök azonban nem csak a márka rajongóinak nyújtanak rendkívüli élményt. A Michal Negrin ékszerek stílusa ugyanis fantasztikusan illik a fim hangulatához, és könnyen elrepít mindenkit a megidézett korba!

Bár ezek a darabok fantasztikusan kiegészítik a korabeli kosztümöket, a mai modern nő igényeinek is ugyanúgy megfelelnek, minden csak a megfelelő variáláson múlik!

Akár egy elegánsabb eseményre készülünk, akár az irodai outfitünket szeretnénk egy kicsit feldobni, ezekre az ékszerekre mindig számíthatunk! Találunk statement, ugyanakkor apró, kifinomultabb darabokat is, de ha a hétköznapjainkba is szeretnénk egy kicsit belecsempészni a film hangulatából, bőven válogathatunk vintage hatású ékszerek között is.

Ha Téged is elvarázsoltak a filmben látott ékszerek, üzleteinkben Te is beszerezheted őket. Mindenki nagy kedvencét, a báli jelenetben viselt kék ékszer szett minden darabját pedig webshopunkon is könnyen megtalálod:

Fülbevaló: https://michalnegrin.hu/uzl…/ekszerek/fulbevalo-16392-hook-9/
Karkötő:https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/karkoto-16971-4/
Gyűrű: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/gyuru-15303-4/
Nyaklánc: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/nyaklanc-16387-11/

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


Michal Negrin Design Center műhely titkai

Így készülnek a mesterművek

Michal Negrin Design Center műhely titkai   A tel avivi nyereményút során a Michal Negrin Design Center rejtelmeibe is bepillantást nyerhettünk. Látogatásunk során végig úgy éreztük, mintha egy csodaországban járnánk. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor tarts velünk!

Elolvasom »