INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Így viseld a statement ékszereket a hétköznapokon!

A feltűnő, színes, gazdagon díszített ékszereket nem csak ünnepi alkalmakkor viselheted. Egy-egy ilyen darab képes teljesen megváltoztatni az egész outfitedet, a legegyszerűbb szettedet is könnyen feldobja és különlegessé teszi. Íme néhány outfit inspiráció a Michal Negrin statement darabjaival!

Bármikor, bárhova is választasz egy-egy feltűnőbb ékszert, van néhány tanács, amit mindenképpen érdemes szem előtt tartanod. Talán a legfontosabb, hogyha egy látványos darabot vagy egyszerre több ékszert szeretnél viselni, akkor mindig törekedj arra, hogy az öltözéked többi része minél egyszerűbb és letisztultabb legyen. A következőkben erre mutatunk neked néhány követendő példát, hasznos tippet!

Ősszel és télen hajlamosak vagyunk sötétebb ruhákat hordani, így ezekhez bátran választhatsz feltűnőbb kiegészítőket. A fekete szín például minden ékszert nagyszerűen kiemel, és egy elegáns összhatást eredményez.

                                 

Fülbevaló: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/fulbevalo-16001-clips/
Gyűrű: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/gyuru-15999-2/
Még több nyakék: https://michalnegrin.hu/termekkategoria/ekszerek/nyaklancok/nyakek/

 

Egy egyszerű kötött pulcsi tökéletes alapja egy olyan szettnek, amiben azt szeretnéd, hogy az ékszered kapja a legtöbb figyelmet.

Nyaklánc: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/nyaklanc-15855-2/

 

Nyáron elég csupán egy pasztellszínű vagy egy fekete top és máris halmozhatod a kiegészítőket!

Nyaklánc: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/nyaklanc-17512-4/
Fülbevaló: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/fulbevalo-17516-4/
Choker: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/nyaklanc-17497-3/

 

Gyűrű: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/gyuru-17132-8/
Nyaklánc: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/nyaklanc-16866-5/

 

Az elsőre egészen meglepő, színes darabok is jól mutatnak a megfelelő kombinációban. Ilyen például a márka flamingós ékszerszettje, ami szintén egy nagyon egyszerű felsőrésszel, ruhával mutat a legjobban. Igazán bevállalósak persze kísérletezhetnek a különböző színekkel és mintákkal, ha pedig sikerül eltalálni az összhangot, az összhatás nagyon vidám és energikus lesz! 

            

Nyaklánc: https://michalnegrin.hu/uzlet/ekszerek/nyaklanc-17482/

 

Hogyan viselik a sztárok kedvenc feltűnő darabjaikat?
Rubint Réka, a Michal Negrin márka nagy kedvelője a bohókás She Shy babás kollekció, rojtokkkal díszített nyakláncához egy egyszínű felsőt választott, így az ékszer került outfitje középpontjába, ami csak úgy vonzza a tekinteteket.