INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Gyűrűk minden mennyiségben! 2+1 ajándékba!

Ezekkel a darabokkal nyugodtan ess túlzásba! Szerezz be most hármat, kettő áráért!

Michal Negrin üzleteit többek között a gyűrűk mennyországaként is emlegetik. Nem véletlenül, hiszen a tervezőnő márkaboltjaiban, amíg a szem ellát, ékszerek százaival találkozhatunk.

Manapság egyáltalán nem furcsa, ha egy-egy kiegészítőből többet is viselünk magunkon, csak egy egyszerű szabályra kell odafigyelni: legyen meg az összhang színben vagy stílusban a választott darabok között.

A gyűrűk szerelmeseinek nagyszerű hír, hogy a Michal Negrin üzletekben minden vágyuk, minden elképzelésük megvalósulhat,  ugyanis a merésztől a visszafogottig, a romantikustól a bohémig mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző darabot.
Az egyedi tervezésnek hála, szinte soha sincs két egyforma modell, így büszkén viselhetjük választottunkat, ugyanis szinte biztos, hogy nem jön velünk szembe az utcán. Sőt, időtállóságukat bizonyítja, hogy a Swarovski kristályokkal díszített ékszerek örök garanciát élveznek, így ezek után nem kell attól tartanunk, hogy kedvencünk nem ékesíti sokáig kezünket.

Ráadásul most fantasztikus 2+1-es akciónk keretében bátran választhatsz több gyűrűt is, hiszen a 3., legalacsonyabb árú darabot AJÁNDÉKBA kapod tőlünk! Vásárolj webshopunkban november 10-ig és szerezd be egyszerre több kedvencedet is!

Melyek a mi kedvenceink? Most megmutatjuk!

 

Még több gyűrűért kattints: https://michalnegrin.hu/termekkategoria/ekszerek/gyuruk/