INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

GYIK

 

Milyen anyagból készültek az ékszerek?
Az alapanyag egy speciális rézkombináció, amely jótékony, hiszen szervezetünknek szüksége van a rézre.

 

Kiváltanak-e allergiás reakciót a termékek?
Minden termékünk teljes mértékben antiallergén, hiszen NIKKELMENTES. Természetesen, akinek komolyabb allergiája van, azt javasoljuk egy apró dologgal kezdjen, amit alkalomadtán el tud ajándékozni.

 

Elszíneződik-e a fém?
Alapvetően nem, de a nedvességet és vizet nem szereti, emiatt keletkezhet rajta elszíneződés, melyet egy pamutdarabbal eredeti fényébe visszaállíthatunk. Ez az anyag is pont úgy viselkedik, mint az ezüst, időről-időre karban kell tartani.

 

Van-e garancia a kövekre?
Igen, nálunk a Swarovski kristályokra örök élet garancia vonatkozik.

 

Milyen a ruhák anyagösszetétele?
Ruháink légáteresztő elasztán, lycra és sifon anyagból készülnek, illetve számos ruhadarab esetében ez az összetétel csipkével egészül ki. Az anyagválasztást a jó minőségen és a kényelmen kívül indokolja, hogy a ruhákon látható különleges nyomtatási technikával készült motívumok ezeken az anyagokon érvényesülnek a legjobban.

 

Ha valami megtetszett a központi oldalon, de jelen pillanatban nincs az üzletben, meg lehet-e rendelni?
Természetesen. Körülbelül 2 hét és egy hónap között van az átfutási ideje, hiszen minden termékünk egyedileg kézzel készül. Ha a termék megérkezik, értesítjük a vásárlót.

 

Milyen árkategóriába sorolhatóak be termékeink?
Termékeink limitált kiadásban, prémium minőségű anyagokból készülnek. 
Mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő darabot, hiszen a stud fülbevalóktól kezdve a kézi csipke nyakláncokig és a könnyed nyári felsőrészektől kezdve a hosszú elegáns ruhákig széles körű választékkal dolgozunk.

 

Szállítási idő, szállítási költség
A kiszállítás a megrendelések feldolgozásától számított 2-10 munkanapon belül történik.
Szállítási költség Magyarország területén utánvétes fizetéssel 2100- Forint, banki átutalással, valamint online bankkártyás fizetéssel pedig 1500,- Forint.

25.000,- Forintos összeghatár felett INGYENES szállítást biztosítunk.

 

Van-e a termékekre garancia?
Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel, abban az esetben kérjük, telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot és a terméket a kiszállítástól számítva 7 munkanapon belül küldje vissza sértetlenül, eredeti dobozában és kicseréljük másik termékre. A szállítási költség a vásárlót terheli.

 

Ha probléma merül fel a vásárolt termékkel kapcsolatban, csak abban a boltban tudják nekem kicserélni, ahol vettem vagy másikban is? Esetleg külföldön tudok élni a csere lehetőségével?
Külföldön nem lehet kicserélni a termékeket, illetve itthon is könnyebb és gyorsabb a folyamat, ha abban a boltban cserélik ki a terméket, ahol azt vásárolták.

 

Ha online rendelem meg a terméket, de nem lesz jó a méret vagy élőben mégsem nyeri el a tetszésemet, akkor van arra lehetőség, hogy az üzletbe visszavigyem és kicseréljék nekem?
Természetesen van erre lehetőség.

 

Ha online rendelem a terméket, de valamiért vissza szeretném küldeni, akkor engem terhel a postaköltség?
Igen, ebben az esetben a vásárlónak kell állnia a postaköltséget.

 

Honnan származnak, és hogyan kerülnek előállításra a termékek?
A termékek az izraeli Tel-Aviv-ból származnak, Michal Negin manufaktúrájából.
Termékeink 100%-ban kézzel készültek, melyek egytől egyig gondos minőség ellenőrzésen és tervezési folyamaton mennek keresztül. A grafikai tervezés során nem csak a design, de a termékek pontos paraméterei is előállításra kerülnek. Ezt követi a kivitelezés – a ruhákat speciális nyomtatással állítják elő, majd következik a szabás és varrás folyamata, végül minden egyes díszítő elem és motívum kézzel kerül a termékekre.

 

Honnan tudom, hogy eredeti termék került hozzám?
Minden egyes termék Michal Negrin kézjegyével van ellátva, az ékszerekre pedig gravírozva kerül rá a felirat.


Mi garantálja, hogy nem sérülnek a termékek kiszállításkor?

Termékeinket nagy odafigyeléssel csomagoljuk be, hogy azok a szállítás során a lehető legnagyobb biztonságban érkezzenek leendő tulajdonosaikhoz.

 

A ruhák méretei milyen számozás alapján készülnek?

Kérjük nézd át figyelmesen az alábbi táblázatot: