INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Fesztiválozz Michal Negrin stílusában!

Michal Negrin bohém és vintage ötvöződéséből született stílusa tökéletesen illik a fiatalok kedvenc időszakához, a nyári fesztiválok hónapjaihoz. Mi más kellene a jó zene, a barátok és a rengeteg jó program mellé? Izgalmas ruhák és kiegészítők, amelyet Michal Negrintől kaphatsz meg!

A stílusos megjelenés persze a legjobb koncerteken is fontos. Válogass tehát a legszebb Michal Negrin nyakláncok, gyűrűk, karkötők és egyéb kiegészítők között ebben az időszakban is!
f5 f15 f20 f22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi kell a fesztiválhoz, már ami a megjelenést illeti? Első szabály: fixáld a hajad! Ezt a legszebb csatokkal biztosíthatod.

 

f26 f27 f28 f19

 

 

Második szabály: viselj praktikus darabokat! Fülbevalóból válaszd a biztonságos verziót, hagyd otthon a csüngős darabokat!f21 f23 f24

f25Harmadik szabály (ez a kedvencünk): mindenképpen legyél egyedi! A fesztiváloknak a zene, ismerkedés és szórakozás mellett az a legjobb része, hogy megmutathatod önmagadat. Ezt pedig hogyan teljesíthetnéd a lehető legtökéletesebben? Csodálatosan különleges ékszerekkel, kiegészítőkkel, ruhákkal. Fesztiválozz te is Michal Negrinben!

f14 f12 f7 f
f13 f17