INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalt! Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mivel a weboldal használatával elfogadja az itt meghatározott felhasználási feltételeket. A michalnegrin.hu online webshopot a Leman-Line Kft. üzemelteti, amely fogyasztóvédelmi törvényeknek és a kereskedelmi kamara előírásainak megfelelően üzemel.

Vállalati információk

Leman-Line Kft.
1118 Budapest 
Ugron Gábor u.88 fszt.2

Képviseli: Pap Sára
ügyvezető igazgató

A Michal Negrin online webshopot (továbbiakban: weboldal, webshop ) a Leman-Line Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti. A weboldalon való regisztráció után a látogató választ egy meghatározott felhasználónevet – hasonlóan egy e-mail címet is – és egy jelszót. A felhasználónév és a jelszó egyértelműen azonosítja a felhasználót és összekapcsolja a megadott adataival. Így megkönnyítve a vásárlás folyamatát a felhasználó számára, illetve biztosítva a vásárló adatainak biztonságos, előírásoknak megfelelő kezelését.

Hozzáférési lehetőségek

Az Üzemeltetőnek biztosítani kell a vásárló felé a következő információkat:

a) a cég adatait (név, vezető neve, regisztrációs szám),

b) kapcsolati információ, ami biztosítja a felhasználó számára a gyors és hatékony kommunikációt (e-mail cím, telefonszám),

c) termékek és szolgáltatások leírásai (after-sale szolgáltatások és garancia),

d) termék készlet (minden a weboldalon található terméknek és szolgáltatásnak ésszerű időn belül elérhetőnek kell lennie),

e) a csomagok szállításának feltételei, szolgáltatásai (módszer, a szállítás helye és ideje),

f) minden árat egyértelműen azonosítani kell, beleértve az adókat és a szállítási díjakat,

g) fizetési és szállítási módok,

h) ajánlatok ideje,

i) a visszatérítés idejének, határidejének, folyamatának, idejének és költségének ismerete,

j) a panasztétel folyamatának ismertetése, az ügyfélszolgálat adataival együtt.

Termék ajánlat

A weboldal termékválasztéka folyamatosan frissül. Átmeneti készlethiány előfordulhat, erről a fogyasztót visszajelzésben tájékoztatjuk. A készlethiányból származó károkért felelősséget nem vállalunk.

Fizetési lehetőségek

Az Üzemeltető a következő fizetési lehetőségeket biztosítja:

– utánvétellel való fizetés; ez esetben, ha a Vásárló rossz postázási címet ad meg a vásárlás nem jöhet létre. Ezután a futárcég kiszállítja a csomagot és megtörténik a fizetés. Ha a Vásárló nem tartózkodik otthon a kiszállítás idejében a futárcég még egyszer megkísérli a kiszállítást. Ha a Vásárló ekkor sem tartózkodik otthon a csomag visszaküldésre kerül.

– átutalással való fizetés esetén a Vásárló a vásárlás után kap egy visszaigazoló e-mailt. Az e-mail  tartalmazza a rendelésének részleteit és az Üzemeltető számlaszámát. Az átutalás közvetlenül erre a számra történik. Átutalás esetén a Vásárló bankja szabja meg az átutalás díját.

A szerződés automatikusan elmentésre kerül a szolgáltató szerverére. A rendelés megérkezéséről a Vásárló automatikusan kap egy értesítő e-mailt a megadott e-mail címére.

Árak

Az árak tartalmazzák a 27 %-os áfát. Az árak mindig az aktuális vásárlásra vonatkoznak, a későbbiekben változhatnak. Az árak a csomag átvételéig garantáltan változatlanok maradnak. Az Üzemeltető és a Vásárló közti szerződés a rendelés leadásakor jön létre, miután a Vásárló megkapja, a visszaigazoló e-mailt, melyben az Üzemeltető jelzi, hogy a rendelést felvették és a tranzakció megkezdődött. Ezek után minden ár és feltétel fix és az Üzemeltetőre ugyan úgy vonatkozik, mint a Vásárlóra.

Promóciós kódok

Időnként az olvasóink, a hírleveleinkben – vagy más kommunikációs csatornákon keresztül – kapnak tőlünk promóciós kódokat. A promóciós kódok különböző akciókat vagy kedvezményeket jelölnek. Az idő limites promóciós kódokat a megadott időn belül fel kell használni különben érvénytelenek, lesznek. Csak a vásárlás során használhatóak fel a megadott ablakban. A promóciós kódok együtt nem használhatóak, a Vásárló csak egy kódot használhat fel vásárlásonként. Minden promóciós kódot egyszer lehet felhasználni, egyszerre csak egy kód váltható be.

Rendelések visszaküldése

Távolsági szerződések esetén a Vásárlónak jogában áll az Üzemeltetőt 14 napon belül, e-mailen keresztül (cs@michalnegrin.hu) tájékoztatnia arról, hogy szeretné a szerződést visszavonni. Döntését nem kell megindokolnia. Ha a csomag időben visszaküldésre kerül, a szerződés automatikusan felbomlik. A Vásárlónak vissza kell küldenie a rendelését 30 nappal azután, hogy jelezte a visszavonási szándékát. A Vásárló a az Üzemeltető székhelyére köteles a csomagot visszaküldeni.

Miután a visszaküldött csomag megérkezett a címünkre, az Üzemeltető visszafizeti a visszaküldött termékek árát a jogszabályoknak megfelelően. A Vásárló egyetlen költsége ebben a folyamatban a csomag visszaküldésének költség lesz. ( illetve a termék árának visszautalása miatt keletkezett ,felmerült banki, tranzakciós költség) Nem fogadunk el hiányos csomagokat.A csomag visszaküldésekor, a Vásárlónak a számlát is vissza kell küldenie, ami tartalmazza az ő és a termékek információit. A visszaküldésnek 30 napon belül meg kell történnie azután, hogy a Vásárló a panaszt jelezte. Visszaküldés esetén a termékek árát visszatérítjük, a szállítási díjat viszont nem. Ha visszautalásra lesz szükség, akkor a mindenkori banki tranzakciós költséget levonjuk, ez jelenleg 0,4 %.

Személyes adatok védelme

Az Üzemeltető folyamatosan biztosítja a biztonságos adatkezelést a felhasználói adatokkal kapcsolatban. Az Üzemeltető az adatokat csak a szükséges kommunikációhoz és vásárlás esetén a szállításhoz (információküldés, számla postázása) fogja felhasználni.

A felhasználó adatait nem adjuk tovább semmilyen szervnek vagy személynek. A felhasználó is felelős a saját adatainak a biztonságáért, felhasználóneve és jelszava védelméért.

Kapcsolat

Az Üzemeltető elektronikus úton folyamatosan tartja a kapcsolatot a felhasználóval, kivétel, ha a felhasználó ezt visszautasítja, leiratkozik vagy csatornáinkon jelezi ezt.

Jogi Nyilatkozat

A Tartalmat szerzői jog védi. Copyright © Üzemeltető Minden jog fenntartva. A weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a weboldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, videók stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalmának, illetőleg valamely részének felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett, írásbeli engedélyével lehetséges.

Reklamáció

Az Üzemeltető tiszteletben tartja a Vásárlót, a fogyasztóvédelmi eljárásokat, és ennek megfelelően jár el. Az Üzemeltető a reklamációk és észrevételek hatékony megoldására törekszik, ezért egy kijelölt személy biztosít, akivel a fogyasztó tárgyalhat telefonon vagy e-mail levelezésen keresztül. A reklamációkat a következő e-mail címen fogadjuk: cs@michalnegrin.hu. A reklamációk kezelésének folyamata bizalmas.Az Üzemeltető öt munkanapon belül értesíti a Vásárlót, hogy megkapta a reklamációját és közli a feldolgozáshoz szükséges időtartamot. A Vásárló folyamatos tájékoztatást kap az eljárásról. Az Üzemeltető tudja, hogy a vásárlások egyik sajnálatos velejárója az esetleges fogyasztói elégedetlenség. Ezért az Üzemeltető arra törekszik arra, hogy gyorsan és eredményesen megoldja az összes vitát kölcsönös megállapodással, barátságos hangnemben.

Promóciós kódok és ajándékok

Mivel szeretjük megjutalmazni hűséges vásárlóinkat, olvasóinkat, és látogatóinkat, sűrűn szervezünk speciális promóciós kampányokat. Van olyan kampányunk, amelyben ingyenes ajándékot adunk a Vásárlóink számára egy bizonyos vásárlási összeg elérése után. Magát az ajándékokhoz szükséges összeget, illetve a lehetséges ajándékokat egyértelműen jelezzük a Vásárló felé. Abban az esetben, ha a látogató úgy dönt, hogy elfogadja az ajánlatot azzal belegyezik, hogy a rendelés visszaküldése esetén az ajándékot is vissza kell szolgáltatnia, kivétel ha még a visszatérített termék nélkül is meghaladja a végösszeg az ajándékhoz szükséges összeget, vagy a visszaküldött terméket kicserélteti egy olyan termékre amellyel együtt a végösszeg elegendő az ajándék igénylésére. Például a Vásárló 5000 Ft feletti vásárlás esetén kaphat ajándékot (a szállítási díjat leszámítva). A végösszege 6500 Ft így kap ajándékot a vásárlása mellé. Ha a későbbiekben elégedetlen egy 2500 Ft értékű termékkel és vissza szeretné küldeni, akkor a nála maradó termékek összege 4000 Ft lesz, így nem jogosult többé az ajándék megtartására, így vissza kell szolgáltatnia. Kivétel, ha a Vásárló a terméket ki szeretné cserélni, vagy egy másik terméket szeretne helyette, ebben az esetben jogosult az ajándék megtartására. Esetleges sérülés esetén nem cseréljük ki az ajándékot, illetve nem térítjük meg az értékét a Vásárló felé.A promóciós kódok együtt nem használhatóak, a Vásárló csak egy kódot használhat fel vásárlásonként. Minden promóciós kódot egyszer lehet felhasználni, egyszerre csak egy kód váltható be.

Információk és a Hírlevél

Ha a felhasználó feliratkozik a hírlevélre, beleegyezik, hogy bizonyos időközönként értesítéseket kap az e-mail címére a weboldal híreiről, új és promóciós ajánlatairól. Az Üzemeltető a felhasználói adatokat nem teszi nyilvánossá és nem osztja meg egy harmadik féllel. A Vásárló bármikor leiratkozhat a hírlevélről.