INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Eszenyi Enikő Michal Negrinben a címlapon!

Eszenyi Enikőt ezúttal a Nők Lapja címlapján láthatjuk a márka darabjaiban!

Kedvenc múzsánk ismét Michal Negrinben tündököl! Eszenyi Enikő legújabb magazin fotózására ezúttal egy különleges fülbevalót és egy szexi miniruhát választott a tervezőnőtől!

 

Eszenyi Enikő művésznő már számtalan hibátlan Michal Negrin szettel kápráztatott el minket. Nagy örömmel viseli a márka ruhadarabjait és ékszereit a színpadon, különböző nyilvános eseményeken és fotózások alkalmával. A művésznő már a kezdetek óta a Michal Negrin nagy rajongója, hiszen tökéletesen passzol stílusa a márka szokványosnak egyáltalán nem mondható, utánozhatatlan stílusával.

Ezúttal a Nők Lapja legújabb számát lapozgatva találkozhatunk Eszenyi Enikővel és a Michal Negrin egyedi darabjaival. A képeket nézegetve már garantált az ünnepi hangulat!

A címlapon látható szettben fantasztikus kombinációt alkot a nagyon elegáns csipkeruha és a bohém, rojtokkal díszített fekete fülbevaló (melyet Te is beszerezhetsz webshopunkban).

 

Eszenyi Enikő Nők Lapja

 

Nem csak a címlapon csodálhatunk meg lenyűgöző outfitet. A művésznő a fotózásra egy letisztult piros ruhát is választott, mely egyébként egy nagyon különleges darabja a márka nyári kollekciójának. A Michal Negrin történetében először készült piros ruha, aminek egyszerűségét a nyakrésznél kialakított díszített gallér ellensúlyozza.

 

Eszenyi Enikő Nők Lapja

 

Ihletet kaptál? Lepd meg magad vagy szeretteidet Te is az ünnepek közeledtével egy egyedi darabbal, ami örök emlék marad!

Nézz szét webshopunkban és kövesd Facebook oldalunkat, ahonnan folyamatosan értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról. Érdemes figyelni, sok meglepetéssel készülünk!

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


Eszenyi Enikő kedvenc Michal Negrin darabjai

Az egyedi stílusú művésznő megtestesít mindent, amiről a Michal Negrin márka szól

A Michal Negrin különlegessége már sok éve megragadta Eszenyi Enikő művésznőt. A márka arcaként tekintünk rá egészen első magyarországi üzletünk megnyitásától, s azóta számtalan szettet és ékszert mutatott be a nagyközönségnek. Most ezek közül az elegáns szettek közül választottunk Neked néhányat.  

Elolvasom »