INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Egy lenyűgöző fotózás képei

Varázslatos helyszín, lélegzetelállító Michal Negrin ékszerek

Engedd, hogy téged is elrepítsünk egy varázslatos, messzi-messzi földre, ahol egyik legutóbbi fotózásunk zajlott. A legkülönlegesebb Michal Negrin ékszerek, és a fantasztikus fotók önmagukért beszélnek!

 

Hogy Te is átérezd fotózásunk hangulatát, először képzeld el, hogy egy titokzatos erdőben, mindentől és mindenkitől távol vagy….A helyszínválasztás nem véletlen, hiszen ezen a fotózáson a márka olyan különleges ékszerei kerültek a középpontba, melyeket a természet ihletett: erdei tisztások, bimbózó virágok és a ragyogó napsugár.

Michal Negrin fotózás

A tematika miatt ezúttal a virágos, statement ékszerekre helyeződött a hangsúly, melyek azonban nem csak egy varázslatos fotózáson mutatnak fantasztikusan, hanem a nyári napokon is igazán könnyen variálható darabok. A virág motívum örök divat, legyen szó akár egy ékszerről, akár egy ruháról, képes különlegessé tenni, és egy kis könnyedséget, játékosságot csempészni bármilyen outfitbe. A szirom, rózsa illetve más különleges formájú nyakláncok, gyűrűk vagy akár karkötők pedig kifejezetten kihangsúlyozzák viselőjük nőiességét. A romantikus formákhoz olyan érzéki színek párosulnak, mint a lila, mely titokzatosságot kölcsönöz viselőjének, ugyanakkor egyszerre vidám és megnyugtató árnyalat. A türkizkék szintén főszereplője volt a fotózásnak, mely hűvös patakokra, erdei forrásokra emlékeztet.

 

Ezek a kreatív darabok, melyek egyszerre romantikusak és modernek, bátran viselhetők egy hétköznapi öltözék kiegészítőiként is, egy-egy jellegzetes darabot, mint amilyen ez a mélykék fülbevaló, akár a fesztivál szerelésünkhöz is passzinthatunk idén nyáron. Ahogy a képekből is látszik ezen darabok viselésének csak a képzeletünk szabhat határt!
Kapcsolódó blog bejegyzések


Nyári álmok a Michal Negrinnél

Eddig nem használt színekkel és mintákkal jelentkezik a legújabb designer kollekció

Új minikollekcióval rukkolt elő a Michal Negrin, mely a Summer Dreams, azaz a Nyári álmok nevet viseli. A márka sosem látott fazonokkal, motívumokkal és színekkel kápráztatja el rajongóit idén nyáron.  

Elolvasom »

Vásárlóink legjobb szettjei – Ti küldtétek!

Inspirálódj Te is vásárlóink kedvenc Michal Negrin összeállításaiból!

Egy különleges ruha már a boltban, felakasztva is gyönyörű, de igazán csak a viselőjén nyer értelmet! Így van ez a Michal Negrin ruhadarabokkal is, ezért elkészítettük TOP3-as listánkat a vásárlóink által beküldött, lenyűgöző képekből!

Elolvasom »