INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Sea of Wonder – Bemutatkozik az új tavaszi/nyári kollekció!

Hamarosan az üzletekben!

A kollekció megtervezésekor fő inspirációként a tervezőnő utazási élményei szolgáltak, de hatással voltak rá a 19. század végének és a 20. századnak az elegáns stílusirányzatai. Így juthatott főszerephez az antik csipke, az aranyszínű díszítés és a már jellegzetességnek számító gazdag motívumvilág.

 

A 2018 Tavaszi/Nyári ruhakollekció

Légies és áttetsző anyagok, mint a sifon, valamint az aprólékosan kidolgozott, „nehezebb” kötött anyagok találkoznak egymással. A ruhák esetében érdemes lesz odafigyelnünk a kidolgozás részleteire, ugyanis fontos szerepet kap egy-egy díszes gallér, ingujj vagy különleges berakás.

 

 

Egyik nagy kedvencünk a kollekcióból egy bohó, rétegzett sifon ruha, mely könnyedsége miatt garantáltan a nyár sláger terméke lesz, de rajongunk a csábító fűzős stílusú ruhákért is, melyek gazdagon díszítettek motívumokkal és Swarovski kristályokkal.

 

 

A csipke kedvenc textúrának számít idén tavasszal és nyáron, és többféle variációban is láthatjuk: lesz spagetti pántos ruha, csipkeboleró, és egy teljesen csipkéből készült együttes is, amelyet egy kis kimono és egy A-vonalú szoknya alkot.

 

 

A kimono szezonok óta nagy sikert arat a Michal Negrin vásárlói körében, így idén tavasszal is születtek új modellek belőle. A Michal Negrin kollekciók alapdarabjai, a térdig érő alkalmi ruhák, a gombos ingek idén is hódítanak, természetesen az évszakhoz illő könnyedebb textúrában és vidám mintákkal. A szoknyák és felsőrészek dominanciája mellett idén a nadrágokra is nagyobb hangsúly helyeződik. Ezeknél a daraboknál a kényelem kerül a középpontba, így bő szabással találkozhatunk a magas derekú nadrágok és az overallok esetében is.

 

 

2018 Tavaszi/Nyári ékszerkollekció

Michal Negrintől megszokottan az ékszerkollekció tökéletesen illeszkedik a ruhakollekcióhoz, hogy a márka rajongói komplett szettben beszerezhessék kedvenceiket az új szezonból. Az évszak jellemzőihez hűen az ékszerek színe, formája, motívumvilága vidámságot, könnyedséget tükröz. A „szem” motívum, az idei év slágere a divatvilágban, egy-egy Michal Negrin ékszeren is feltűnik, valamint továbbra is népszerűek lesznek a 3D díszítésekkel ellátott darabok.

 

 

Neked van már kedvenced az új kollekcióból?
Hamarosan az üzletekben és a webshopban!
Kapcsolódó blog bejegyzések


8+1 titok, amit eddig biztosan nem tudtál a Michal Negrinről!

Mennyire ismered jól kedvenc márkádat? Most kiderül! Összegyűjtöttünk Neked néhány olyan érdekességet, amik között akkor is találsz újdonságot, ha óriási Michal Negrin rajongó vagy!

Elolvasom »

Egyedi minikollekcióval jelentkezik a Michal Negrin!

Idén tavasszal ismét új minikollekcióval jelentkezik a Michal Negrin. Csodás színekkel, játékos formákkal és különleges kombinációkkal találkozhatunk, amiket elnézve csak még jobban várjuk a tavaszt!

Elolvasom »