INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

17/18 Ősz/Tél – Ismerd meg az új kollekciót!

Az „All Eyes on Me” kollekció megalkotásához a tervezőnő különböző utazásainak élményeiből merített ihletett. Ismerd meg a legújabb darabokat, melyek közül néhány már üzleteinkben és a webshopban is elérhető!

Ruha kollekció

A 2017-2018 őszi-téli kollekció új minták és szabásvonalak egyedi kombinációjával mutatkozik be. A kollekcióban megtalálhatunk maxiruhákat, ceruzaszoknyákat csipkéből vagy bársonyból, melyek könnyen variálhatók gardróbunk már meglévő darabjaival. A végeredmény minden esetben nőies, szexi, klasszikus megjelenés.

Az alapdarabok között ebben a szezonban megtalálhatóak a magas derekú selyemnadrágok valamint a selyemblúzok, szűkszabású, gombos kialakításban, bársony, sifon vagy tüll anyagból készülve, attól függően, melyik napszakban szeretnénk viselni.
Néhány új darabot a fehérneműk inspiráltak: a különleges mintájú harisnyák és a virágnyomatokkal díszített fűzők szatén, bársony és csipke anyagokban kifinomult, nőies hatást keltenek.

 

 

Ékszer kollekció

A 2017-2018 őszi-téli szezon ékszerei teljes összhangban készültek a ruha kollekció darabjaival, hogy egymással tökéletesen kombinálható darabok szülessenek.

A hosszabb nyakláncokat egyedi medálok teszik különlegessé vagy olyan díszítések, mint a bohókás rojtok, melyek a fülbevalókon is feltűnnek. A trendi gallérszerű nyakláncok ebben a szezonban is helyet kaptak a kollekcióban egy kicsit újragondolva, olyan különleges darabok mellette, mint a nyitható medálos nyakláncok.

A szezon újdonságaként 3D-s virág díszítések jelennek meg a gyűrűkön és nyakláncokon egyaránt. A karkötők közül a szezon sztárjai a charm karkötők lesznek, melyeket nemcsak saját örömödre vásárolhatsz meg, de az ünnepek közeledtével tökéletes ajándéknak is bizonyulnak. Ahogy a horoszkópos kollekció nyakláncai is, melyek egyedik, különlegesek és nagyon jól kombinálhatóak a hétköznapi outfitekkel!

Fedezd fel a webshopon már elérhető újdonságokat itt:
 https://michalnegrin.hu/termekkategoria/uj_kollekcio/