INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket!

Beszámoló a szerencsés nyertesünktől.

Pár hete a Facebookon olvastam az örömhírt, hogy én lettem a Michal Negrin online nyereményjáték szerencsés nyertese. A munkából hazatérve ugráltam a boldogságtól és napokig gondolkoztam azon, hogy kit vigyek magammal erre a különleges hétvégére. Végül útitársamnak a legjobb barátnőmet és példaképemet, az édesanyámat választottam.

Most sokan arról kérdeztek, hogy mit is jelentett számomra ez az út? Hogy őszinte legyek, nagyon sok mindent:

  • Egy különleges születésnapi ajándékot (amely a héten, november 23-án lesz).
  • Egy egyedülálló lehetőséget, hogy a márka rajongójaként személyesen megismerhessem a példaértékű divattervezőt, Michal Negrint és az általa tervezett egyedi, kézzel készített ékszerek és ruhadarabok mögött rejlő történetet.
  • Továbbá e nyereményjátéknak köszönhetően édesanyámmal az utazásunk végén el tudtunk látogatni Izrael fővárosába, Jeruzsálembe.

Egy szombati napon, 2018. november 10-én, Sabat-kor (a legnagyobb zsidó ünnep) érkeztünk meg meleg kabátokban a hideg és borongós Budapestről a Földközi tenger partján fekvő Tel-Avivba. A 3 órás utazás végén szikrázó napsütés, pálmafák és egy taxi várt ránk, amely a Ben Gurion repülőtérről egyenesen a hotelbe repített bennünket.

A gyönyörű, modern TAL butik hotel Tel-Aviv egyik legszebb részén, a Yafo öbölben található, pár méteres távolságban a tengerparttól. A recepción két nagyon kedves úriember, Beny és Pini üdvözölt minket. A korai érkezésünk ellenére segítőkészségüknek köszönhetően azonnal kaptunk zöld színben pompázó, hangulatos hetedik emeleti szobát. Ráadásul a legnagyobb meglepetésünkre a szálloda egyik munkatársa, Katya magyarul tudott nekünk felvilágosítást adni a helyi látványosságokról és a tömegközlekedésről.

A szállodában találkoztunk Krisztinával, a Michal Negrin budapesti, Andrássy úton található meseszép üzletének a vezetőjével és a divat nagy szerelmesével.

A téli kabátok elrejtését és a bőröndök kipakolását követően első utunk a TAL hotel gyönyörű panoráma teraszára és a tengerhez vezetett. Fantasztikus élmény volt édesanyámmal a parton mezítláb sétálva, frissen facsart gyümölcslével a kézben felfedezni ezt a nyüzsgő várost.

Este Krisztinával és Liattal, a Michal Negrin brand izraeli marketing vezetőjével a híres Nam thai étteremben vacsoráztunk, ahol a mindig mosolygó Liat beszámolójából szép lassan kirajzolódott előttünk a híres divattervező, édesanya és egy különleges nő, Michal Negrin képe, akinek a története valósággal magával ragadott engem.

Ti tudtátok például, hogy Michal a nulláról építette fel a karrierjét? Hogy a hölgy, akinek ma több mint 500 alkalmazottja és közel 70 üzlete van a világ legnagyobb divat-központjaiban 1988-ban egy Tel-Aviv-i vásáron kezdte el értékesíteni a saját kezűleg készített dekorációkat és ékszereket? Hogy a mai divatikon első névjegykártyáján a forgalmas vásárhely mögött található telefonfülke telefonszáma szerepelt és a bejövő hívásokat annak idején „Michal Negrin, design és ékszerek!” kedves női hang fogadta?

Évek óta Michal Negrin egy boldog, örömteli, színes világba kalauzolja a vásárlóit. Egyedi, kézzel készített termékei egy Tel-Aviv Bat Yam-i sárga épületben készülnek, ahová vasárnap délelőtt mi is ellátogattunk. A Michal Negrin Design Centerben a színfalak mögé pillantva megismertük a luxusmárka történetét. Egy érdekes önéletrajzi film bemutatása után megnézhettük, hogyan készül a világhírű Michal Negrin textil és hogyan zajlik a termékek Swarovski köves díszítése, majd megcsodáltuk a híres angyalkákat és a divattervező alakjára formázott különleges babákat. Az ékszerkészítő műhely meglátogatása már csak hab volt a tortán, ahol többek közt egy csodálatos esküvői ékszerre bukkantam.

Számomra újdonságot jelentett, hogy minden egyes ruha és ékszer itt megrendelésre, egy adott vevő számára készül. Tel-Avivban Michal Negrin lelkes és jól képzett csapata készségesen teljesíti a világ különböző országaiból érkező megrendeléseket és még az egyedi igények (például közel 300 színvariáció, különböző méretek és díszítések) sem jelentenek akadályt.

Eddig is csodáltam a sokszínű, a szürke hétköznapokból kirívó, Magyarországon és szerte a világban nagy népszerűségnek örvendő márkát, de a Michal Negrinnel való személyes találkozás óta ehhez a csodálathoz nagy tisztelet is társult. Beszélgetésünk során szívembe zártam ezt a csodálatos asszonyt, aki a nagy hírnév ellenére mind a mai napig nagyon kedves és nyitott személyiség.

Michal Negrin egy kiváló példakép nők ezrei számára, aki azt sugallja, hogy az álmok kitartással és sok munkával bizony megvalósíthatóak. Köszönöm szépen Michal Negrinnek és budapesti, valamint Tel Aviv-i csapatának ezt a fejejthetetlen élményt! Kellemes ünnepeket kívánok nektek! Valamennyi Michal Negrin rajongónak pedig azt kívánom, hogy váljanak valóra az álmaitok (az én kívánságlistámon már ott van egy Michal Negrin ruha)! 

-Viktória
Kapcsolódó blog bejegyzések


A nagy átalakítás – Lakatos Márkkal

Anna és Kati reggel már csodálatos, őszi tónusokban pompázó sminkben érkeztek az  Arena Mallban található üzletünk elé az Inglot Hungary jóvoltából, hiszen a nélkül nem is lenne teljes egy átalakítós műsor. Márk pedig egy pillanat alatt mosolyt varázsolt mindenki arcára a kirobbanó jó kedvével és energiájával.

Elolvasom »

Michal Negrin legújabb bevezetései: A tervező divat és ékszer kollekciója a 2018-19-es őszi téli időszakra

Vonzó múzsák által inspirálva

A tervező, Michal Negrin tiszteli a nőiességet és gyengédséget energiával és erővel párosítva.  A kollekció múzsái a közvetlen folytatását alkotják a márka értékeinek, amik jellemzően a nőiesség és az erő, és akik felfedik a kollekció változatos és egyedi mesélni valóit. A kollekció bemutatja Michal Negrin új múzsáit, akik ötvözik a régi világ értékeit az új, […]

Elolvasom »