INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

A téli kollekció újdonságai már az üzletben!

Karácsonyra már a téli kollekció legújabb darabjai közül is válogathatsz!

Ismét új termékek érkeztek üzleteinkbe, így az ünnepek közeledtével akár már a legújabb trendekkel is megajándékozhatod azokat a szeretteidet, akik odavannak a különleges darabokért!

 

Ruhák

A tervezőnő ismét fantasztikus darabokkal kényezteti el az igazán egyedi ruhák kedvelőit! A jól bevált, a márka jellegzetességét adó motívumok, mint a virág díszítések és a csipke természetesen most is visszaköszönnek. A szabások, a gombos megoldások és a nyakrészek azonban teljesen újdonságnak számítanak. A Michal Negrinre jellemző a drámai, sötét színek dominanciája, most viszont, a hideg hónapok ellenére, több színes és kék darabbal is találkozhatunk!

A karácsonyi és szilveszteri partik főszereplői lehetnek ezek a gyönyörű darabok, amelyekben viselőjük is tündökölni fog!

Ékszerek

Ha már karácsony, akkor nem maradhat el egy olyan termék sem, amiről rögtön az ünnepek jutnak az eszünkbe, és ami akár szuper ajándék is lehet egy kedves ismerősünknek! Az őrzőangyalkás medállal díszített nyaklánc több színben is kapható üzleteinkben és a webshopban.
Még több ékszer karácsonyi motívummal:
https://michalnegrin.hu/termekkategoria/karacsony_ajandekok/karacsonyi_motivumok/

 

                                                                     

 

Karácsonykor jellemző, hogy értékesebb ajándékokkal lepjük meg szeretteinket, így ilyenkor bátran ajánljuk azokat az ékszereinket is, amelyek nem a mindennapi öltözködés részét képezik, hanem elsősorban az igazán különleges eseményekre lettek tervezve. Ez a csipkére emlékeztető, fantasztikus nyakék és ez a rojtokkal megbolondított nyakék minden ékszer gyűjtő álma!

                     

 

Nincs új kollekció a márka védjegyét képező virágmotívum nélkül! Ezúttal kövekkel kirakott, ovális alakú fülbevalókon és nyakláncokon született újjá a kedvelt mintázat!

 

                                                        

 

Te emlékszel a nyári kollekció flamingós és madaras ékszereire? A sorozat folytatódik, csak ezúttal egy varázslatos lény ihlette meg a tervezőnőt. A gyerekek egyik kedvenc mesebeli motívuma, az unikornis most nyaklánc és fülbevaló formájában kapható a Michal Negrinben! Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a kicsit meghökkentő, vagány kiegészítőket, a fiataloknak pedig egyenesen szuper ajándék!

                                                               

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


Ajándékvásárlási kalauz – Kinek, mit érdemes választani?

Az ünnepi időszakban talán a megfelelő ajándék kiválasztása miatt stresszelünk a legtöbbet. Ráadásul karácsonykor valami igazán különlegeset és emlékezeteset szeretnénk adni szeretteinknek. Nem könnyű mindenkinek eltalálni az ízlését, de ha valamilyen ékszerben gondolkozol, akkor mi tudunk Neked segíteni! Válogatásunkból megtudhatod, kinek, mit érdemes az ajándékcsomagjába tenni!

Elolvasom »

Készülj velünk az ünnepekre!

Egy kis segítség az ünnepi készülődéshez egyedi ajándék ötletekkel

Ismét eljött az évnek az az időszaka, amikor minden az ünnepek körülötti tennivalókról szól. Mi is már elkezdtük az előkészületeket és összegyűjtöttük azokat a termékeinket, amikkel talán a Te dolgodat is megkönnyíthetjük ebben az évben!

Elolvasom »