INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

A ruhadarab, ami nyáron nem hiányozhat a szekrényedből!

Ezt a stílust Te is szeretni fogod!

Könnyed, csinos, nőies, szinte minden alkalomra illik és a Michal Negrinnél is találsz többféle variációt belőle! Kitalálod, mire gondoltunk?

Bizony, bizony, a maxiruha a nyár slágere nálunk! Rengeteg érv szól amellett, hogy a nagy hőségben ezeket a kényelmes és szellős darabokat válasszuk, de ami a legfontosabb: a Michal Negrin idén elképesztő ruhákkal rukkolt elő! Íme az a négy ruhadarab az új kollekcióból, ami már most elrabolta a szívünket!

Légies anyag, finom rózsamotívum és kellemes pasztell színek. Már el is képzeltük, ahogy felvesszük egy ismerős esküvőjére vagy egy romantikus, vízparti vacsorára!
Ruha: https://michalnegrin.hu/uzlet/ruhazat-divat/ruha-90886/

 

Fekete, fehér, türkiz, rózsaszín fantasztikus harmóniában áll össze ezen a ruhadarabon. Imádjuk ezt az aprólékos kidolgozást és az egzotikus motívumokat. A fodrozás pedig már csak hab a tortán! Kétségkívül az egyik nagy kedvencünk lesz idén nyáron!
Ruha: https://michalnegrin.hu/uzlet/ruhazat-divat/ruha-90980/

                         

 

Nagy családi összejövetel a láthatáron? Íme a tökéletes választás! Visszafogott szabás, natúr színek, apró minták – ez az outfit mindenkit el fog bűvölni!
Ruha: https://michalnegrin.hu/uzlet/ruhazat-divat/ruha-90994/

 

A fekete csipke megoldások és a piros szín igazán érzékivé teszik ezt a ruhát, így érdemesebb a különleges alkalmakra elővenni. Sötét színe miatt inkább valamilyen esti programra – koncertre, buliba, randira vennénk fel, amikorra már elmúlik a hőség.
Ruha: https://michalnegrin.hu/uzlet/ruhazat-divat/ruha-90992-2/

 

Neked melyik darab a kedvenced?
Kapcsolódó blog bejegyzések


Sea of Wonder – Bemutatkozik az új tavaszi/nyári kollekció!

Hamarosan az üzletekben!

A kollekció megtervezésekor fő inspirációként a tervezőnő utazási élményei szolgáltak, de hatással voltak rá a 19. század végének és a 20. századnak az elegáns stílusirányzatai. Így juthatott főszerephez az antik csipke, az aranyszínű díszítés és a már jellegzetességnek számító gazdag motívumvilág.

Elolvasom »