INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

5 ékszer a hétkönapokra

Sokan gondolják azt, hogy a Michal Negrin ékszereket kizárólag csak ünnepi alkalmakkor lehet viselni. Íme 5 ékszer, melyekben a hétköznapokon ugyanúgy tudsz ragyogni, mint az ünnepi alkalmakkor!

 

Egy bedugós fülbevaló tökéletes választás a hétköznapokon egy pólóval, kötött pulcsival vagy akár egy inggel is, ez a virág motívumot formáló stud, pedig azért az egyik legnépszerűbb a vásárlók körében, mert 11 szín variációban elérhető  és ha ünnepi alkalmakkor szeretnéd viselni akkor hozzápasszoló gyűrű , nyaklánc és karkötő is megvásárolható, mellyel egy egész szettet is kialakítható.

 

 

A következő tűzzománc technikával készült nyaklánc  nem csupán egy ékszer, hanem egy védelmező talizmán is, mely megvéd a szemmelveréstől és a gonosz szellemeket is távol tartja. Marokkóban a házak falálra is festik a ’hamzát’.

 

 

Ha kedveled a letisztultabb darabokat, akkor ez az ékszerszett örök kiegészítője lehet a ruháidnak, hiszen a színesebb outfiteknek is tökéletes kiegészítője, ráadásul a nyakláncot egészen szorosra, illetve hosszabbra is lehet állítani, így a zárt és nyitottabb nyakú felsőkkel is egész biztosan fantasztikus lesz.

 

 

Ha csak egy gyűrűt kellene választanunk a Michal Negrin kínálatából, akkor egész biztosan erre a dupla köves csodára esne a választásunk, hiszen a 4 féle alap színvariációja (arany, pezsgő, fekete, bipoláris) közül egészen biztosan találsz egyet, amely az otthoni összes ékszereddel tökéletesen variálható.

 

 

Igazi kettő az egyben darab, mely ebben a fekete színben pompás kiegészítője tud lenne egy business casual szettnek, vagy akár a hétvégi kirándulós outfitednek is.

 

 

Ne felejtsd el, ha november 1-ig 15.000 Ft felett vásárolsz, akkor egy fekete Svarowski köves fülbevalóval ajándékozunk! Tovább a webshopba!