INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT! Üzleteink Ügyfélszolgálat Díszcsomagolás
0

cart

Kosár

Kíváncsi vagy ki nyerte a Tel avivi utazást?

Fantasztikus kaland vár nyerteseinkre június 17-19. között

Végre elérkezett a nagy izgalommal várt nap, és kedden kisorsolhattuk Tel avivi ajándék utazásunk nyerteseit!

A Michal Negrin Design Center meglátogatása és egy személyes találkozó a tervezőnővel lesz a nyeremény utazás fénypontja!

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nyereményjátékunkat ilyen óriási érdeklődés övezte! Több ezer regisztráló közül sorsoltuk ki a nyerteseinket, akiknek egy fantasztikus kalanddal fog indulni a nyara!

Ferentzy Zsuzsa és legjobb barátnője azok a szerencsések, akik nyereményjátékunk jóvoltából június 17-19. között, eltölthetnek 3 napot Tel Avivban, a design fővárosában, és személyesen találkozhatnak Michal Negrin tervezőnővel is.

Az úti cél nem véletlenül Tel Aviv, ugyanis ott található a Michal Negrin Design & Visitor Center. Ez a helyszín igazi csodaország a Michal Negrin rajongók számára, hiszen bepillanthatnak a kulisszák mögé, és személyesen is megnézhetik, hogyan készülnek a különlegesebbnél különlegesebb ékszerek és ruhaköltemények.

A nyertes Hölgyekre nagyon sűrű program vár, a design center meglátogatásán kívül felfedezhetik a hangulatos várost, megismerkedhetnek különleges gasztronómiájával, a rengeteg új élmény után pedig feltöltődhetnek Tel Aviv csodás tengerpartján.

Ezúton is gratulálunk a Hölgyeknek nyereményükhöz, és bízunk benne, hogy csodás emlékekkel és felejthetetlen élményekkel tudtuk őket megajándékozni! Addig is jó készülődést kívánunk nekik, és izgatottan várjuk élménybeszámolójukat, amit természetesen itt a blogon is meg fogunk osztani Veletek!
Kapcsolódó blog bejegyzések


Így készülnek a Michal Negrin designer darabok

Ismerd meg a kézzel készült, Swarovski kristályokkal díszített darabok egyediségének titkát!

Mitől olyan különlegesek és egyediek a Michal Negrin ékszerek? Miért lesz örök darabja ruhatáradnak egy Michal Negrin ruhaköltemény? Less be a kulisszák mögé, és tudd meg, hogyan készülnek kedvenc designer darabjaink szezonról szezonra!

Elolvasom »