INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Viktoriánus stílus újragondolva

Színek és minták minden mennyiségben!

Idén tavasszal a neves divatházak egy kis időutazásra invitálnak bennünket, ugyanis a 19. század jellegzetes stílusirányzatának legmeghatározóbb elemei elárasztják az üzletek kirakatait.

A viktoriánus stílus jellegzetes díszítőelemeiről, különleges formáiról és látványos szabásvonalairól híres; a 21. század divattrendjeibe öltöztetve pedig gyakran egészen rendhagyó, gyakran formabontó megoldások születnek.

A viktoriánus jegyében készült ruhadarabok gyakran a pompa, dekadencia, a luxus jegyében készülnek, mindenkor hangsúlyozva viselőjük magabiztosságát és egyediségét. A hétköznapokban a különleges anyaghasználatban és az élénk minták alkalmazásakor találkozhatunk leginkább az irányzat összetéveszthetetlen elemeivel. Legyen szó buja virágmintákról vagy fodrokról minden mennyiségben, egy biztos, a stílus képviselői sosem nem maradnak észrevétlenül.

Ha szeretnénk egy kis egyediséget és mozgalmasságot csempészni ruhatárunkba, a viktoriánus kor ihlette darabokkal könnyedén megtehetjük azt: a báli szezon és estélyek különleges kedvencei lehetnek ezek a kicsit sem túlzással műalkotásnak tekinthető szépségek, melyeket gondosan megválasztott kiegészítőkkel még impozánsabbá tehetünk.