INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Vásárlóink legjobb szettjei – Ti küldtétek!

Inspirálódj Te is vásárlóink kedvenc Michal Negrin összeállításaiból!

Egy különleges ruha már a boltban, felakasztva is gyönyörű, de igazán csak a viselőjén nyer értelmet! Így van ez a Michal Negrin ruhadarabokkal is, ezért elkészítettük TOP3-as listánkat a vásárlóink által beküldött, lenyűgöző képekből!

Mindig örömmel és szeretettel fogadjuk, mikor kedves vásárlóink megkeresnek minket, és képeket küldenek nagy becsben tartott Michal Negrin ékszereikről vagy ruháikról. Ezért készítettünk is egy rövid összeállítást három kedvenc képünkről és a gyönyörű ruhákról, melyek nagy gonddal készült, különleges és örök darabok, így biztosak lehetünk abban, hogy vásárlóinknak sok-sok ideig fognak örömet szerezni.

Michal Negrin ruha

Kedves vásárlónk Csobánc várában készítette nekünk ezt a képet, mely tökéletesen visszaadja a ruha szépségét. A ruhaköltemény mélyzöld színekben pompázik, számtalan kristállyal, alul pedig csipkével van díszítve. Ha Neked is tetszenek ezek az elegáns darabok, érdemes legszebb alkalmi ruháink között körülnézned, amik akkor is tökéletesek, ha éppen egy nyári esküvőre keresel egy különleges darabot.

Michal Negrin felső

Gyönyörű vásárlónk igazán pazar összeállítása ez az ujjatlan, a nyári időszakra kifogástalan, vintage rózsákkal és orientális formákkal ötvözött felső, mely egy farmernadrággal is tökéletes párosítás a hétköznapokon!

Michal Negrin ruhaMichal Negrin ruha

Egyedülálló ruhakölteményben pompázik kedves vásárlónk, melynek különlegessége, hogy elölről fekete, csupán a vállrészén díszített, viszont a háta egészen derékig kristályokkal és gazdag mintákkal ékesített.

Köszönjük mindenkinek a beküldött képeket, s ne feledjétek, mindig nagy szeretettel fogadjuk őket! Ha Te is szívesen megosztanád velünk fotódat, küldd el Facebook oldalunkra!
Kapcsolódó blog bejegyzések


Noa Tishby, avagy Michal Negrin múzsája

Ismerd meg közelebbről a Michal Negrin kampányok főszereplőjét!

Noa Tishby sokkal több mint egy gyönyörű modell; tehetséges színész, tervező és fantasztikus énekes. Nem csoda, hogy Michal Negrin tervezőnőt is teljesen elvarázsolta, aki egy külön, Noa nevével fémjelzett kollekciót is tervezett.  

Elolvasom »

Orosz Barbi kedvenc Michal Negrin darabjai

A szuper nőies szoknyák és a feltűnő kristály ékszerek a gyönyörű műsorvezető kedvencei közé tartoznak

A fantasztikus stílusérzékkel rendelkező gyönyörű műsorvezető nem véletlenül rajong a márka termékeiért. A különleges mintájú ruhákat és az egyedi tervezésű ékszereket mintha rá szabták volna!  

Elolvasom »