INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

8+1 titok, amit eddig biztosan nem tudtál a Michal Negrinről!

Mennyire ismered jól kedvenc márkádat? Most kiderül! Összegyűjtöttünk Neked néhány olyan érdekességet, amik között akkor is találsz újdonságot, ha óriási Michal Negrin rajongó vagy!

 

1. Már több mint 30 éve történt, hogy Michal Negrin elkezdte árulni saját készítésű ékszereit a tel-avivi művészpiacon. Kézzel készített, designer termékei köré mára egy nemzetközileg ismert és elismert márkát sikerült felépítenie.

 

 

2. Michal nagyon fiatal kora óta ismeri férjét, akivel 1984-ben házasodtak össze. Nem csak a magánéletben alkotnak egy párt, a márkát is ketten hozták létre.

 

3. Az első kollekciót is férjével közösen 1988-ban dobták piacra, ami kizárólag ékszereket tartalmazott. Nagy sikert arattak, így nyitották meg az első üzletüket a divatos Sheinkin Street-en Tel-Avivban.

 

4. Egy igazi családi vállalkozásról van szó, ugyanis Michal férje a vállalat elnöke, lányuk, Jasmin pedig szintén részt vesz a kollekciók megtervezésében.

 

5. Michal lánya, Jasmin nem csak a kulisszák mögött támogatja a márka munkáját, többször volt ő maga is a Michal Negrin modellje.

 

                       

 

6. Jasmin kutyája, Sophie igazi internet sztár! És nem mellesleg, néha ő is szívesen vesz részt egy-egy fotózáson:)

 

 

7. Michal kedvenc elfoglaltsága a süteménysütés, illetve nagy gyűjtő hírében áll;  rajong az egyedi babákért! Nem véletlen, hogy ő is alkotott egy olyan kollekciót, amit a különleges babák ihlettek! Te ismered a She Shy babás termékeket?

 

8. A Michal Negrin darabokra jellemző stílust a tervezőnő háza is hűen tükrözi! Michal rendezte be az egész házat és nem egy berendezési tárgyat ő maga tervezett!

 

                 

 

+1 Izraelben, a márka szülőhazájában 16 Michal Negrin üzlet található!!!

 

Te melyik Michal Negrin titkot találtad a legérdekesebbnek?:)
Kapcsolódó blog bejegyzések


Egyedi minikollekcióval jelentkezik a Michal Negrin!

Idén tavasszal ismét új minikollekcióval jelentkezik a Michal Negrin. Csodás színekkel, játékos formákkal és különleges kombinációkkal találkozhatunk, amiket elnézve csak még jobban várjuk a tavaszt!

Elolvasom »

Michal Negrin x Swarovski – Egy exkluzív együttműködés!

A gyönyörű, élénk színek és a ragyogás már a Michal Negrin ékszerek védjegyévé váltak. Mi biztosítja ezt a folyamatos tündöklést? Swarovski kristályok százai, melyek még különlegesebbé teszik a márka designer darabjait!

Elolvasom »