INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Szerelem a levegőben – Hangolódjunk Valentin-napra!

Közeledik a szerelmesek napja, amikor azonban nem csak párodat, de szeretteidet is meglepheted! Úgy gondoltuk, hogy akár párban, akár szingliként töltöd ezt a napod, mi biztosan szuper meglepetésekkel készülünk Neked!

 

Minden akkor kezdődött, amikor…

….időszámításunk előtt Valentin, egy római pap, titokban párokat adott össze, ellenszegülve ezzel a császár törvényének. Valentint ezért a tettéért bebörtönözték, ahol a legenda szerint imájával gyógyított meg egy beteg lányt. Kivégzésének napján Valentin egy üzenettel búcsúzott a lánytól, amit így írt alá:

“A Te Valentinod”.

Legalábbis a Valentin nap eredetét elbeszélő számos történet közül a legismertebb szerint ez áll a hagyomány hátterében. Talán nem sokan tudják, de ilyenkor nemcsak a szerelmesek körében népszerű ajándékkal kifejezni az érzéseket! Szeretteinket is megajándékozhatjuk egy kis aprósággal, megköszönve, hogy mindig mellettünk állnak!

 

Ezekkel az apróságokkal lepd meg szeretteidet!

Párodnak egy olyan ajándékot szeretnél választani, ami pontosan tükrözi, mit is érzel iránta? Fejezd ki egy medálos nyaklánccal, aminek a díszítése önmagáért beszél!

                                     

Lepd meg neve kezdőbetűjével vagy ajándékozd meg a sajátoddal, hogy mindig viselhesse! Romantikus apróság, igaz?

 

                                         

 

A szív a szeretet jelképe! Ha éppen nincs párod, akkor ezen a napon szeretteidet is meglepheted valamivel, hiszen ez a nap nemcsak a romantikáról kell, hogy szóljon! Ne feledkezz meg szüleidről, testvéredről, legjobb barátodról, akiknek szintén kifejezheted ezen a napon, hogy mennyire közel állnak hozzád! Egy medálos nyaklánc, egy szív alakú gyűrű, egy szép kulcstartó vagy egy kedves képkeret, amibe kedvenc közös fotótokat tehetitek, mind-mind szuper meglepetés lehet nekik!