INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Stílustippek a tavaszi-nyári szezonra!

Készüljünk fel!

A 2016-os szezon igazán izgalmasnak ígérkezik a legújabb előrejelzések szerint. Idén is megannyi stílusirányzat közül válogathatunk, a ’70-es évek mozgalmasságától kezdve egészen a letisztultabb, minimalista trendekig.

Bármelyik irányzat mellett is tegyük le a voksunkat, a tavaszi-nyári divatra összességében a pasztell és az élénk színek uralma lesz jellemző, mindezt lágy esésű anyagokkal, különleges textúrákkal kiegészítve. Aki a kényelmet részesíti előnyben, most kifejezetten megtalálhatja a kedvére található darabokat, ugyanis a lenge, egyszerű szabásvonalú ruhák az idei trendpaletta legnépszerűbb színfoltjai lesznek.

A színek tekintetében a cukorka-árnyalatok most is elárasztanak bennünket: a babakék, az üde rózsaszín, a hűsítő menta kombinációjával hamisítatlan nyári hangulatot teremthetünk. A merészebbek pedig válogathatnak az élénk pink, a harsány narancs, a vibráló sárga vagy az ezüst és arany szebbnél szebb árnyalatai között.

A rojtok, bojtok és a különböző lenyomatok csipke vagy virág mintákkal bohókássá, elegánssá és egyedivé tehetik megjelenésünket.