INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Sarka Kata & Michal Negrin: Egy nem mindennapi kooperáció

Napjaink egyik legmegosztóbb személyisége Sarka Kata! Ezrek követik, mindenkinek van véleménye róla. Az viszont vitathatatlan, hogy mindig kifogástalan a megjelenése és meglehetősen divatérzékeny is .Nemhiába, hogy most egy nemzetközi luxusmárka hazai csapata, a Michal Negrin Hungary kérte fel modellnek!

A Michal Negrin  luxusmárka új kollekciójának, a Colorful Dreams magyarországi kampányának arca ezúttal Sarka Kata, aki a színes álmokat teljes mértékben megtestesíti.

A márkatulajdonos így vall a mostani kooperációról:

“Fontos volt számunkra, hogy az új ékszereket és ruhákat egy fiatal, inspiratív személyen keresztül mutassuk be, így esett a választásunk Katára.  Fontosnak tartjuk, hogy ez emberek megismerjék, hogy ez a márka abszolút fiatalos, sőt a hétköznapok ruhatárába is jól beilleszkedik, sőt olyan modern darabokkal is remekül kombinálható, mint a  farmer, vagy egy modern vonalvezetésű magassarkú csizma. A kampány fotózását egy impozáns villában valósítottuk meg. A Michal fantáziavilága és Kata személyisége tökéletesen tükrözi a márka által képviselt hangulatot. Az új kollekcióban a geometriai formák és a természetben jellemző harmóniák éles kontrasztban állnak, a színekben pedig a gazdagon megvilágított és káprázatos csillogású árnyalatok jelennek meg.”

A fotókat a sztárok kedvenc fotósa Borzi Vivienn készítette. A fotók között egészen izgalmas történetek is megelevenednek ártatlan, bájos, modern és vagány illetve a szexi és provokatív arca mellett, Kata elegáns hangulatú képeken is is megjelenik.

Minden egyes Kata által bemutatott darab elérhető üzleteinkben és webshopunkban is!

Fotó: ViennFashion – Vivien Borzi Photography

Stylist: Pumpkin Paradise Blog

Model: Sarka Kata

Smink: Pohorelli Bettina Professional Makeup Artist

Fodrász: Janos Haller Professional Hair Stylist

Ékszerek és Ruhák: Michal Negrin Hungary

Cipők: Kazar

Farmer: Gas Jeans
Kapcsolódó blog bejegyzések


Eszenyi Enikő – a hamisíthatatlan Michal Negrin stílus képviselője

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő már sokakat elkápráztatott különleges személyiségével és attraktív kisugárzásával. Kivételes tehetsége mellett kifogástalan stílusával nap mint nap találkozhatunk, melyet gyakran Michal Negrin ruhakölteményeivel és ékszereivel emel tökélyre.

Elolvasom »

Így hordják ők – avagy hírességek Michal Negrinben

Michal Negrin különlegességei világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Nem is csoda, hiszen a kézzel készített darabok egytől egyig valóságos műremeknek számítanak a maguk nemében. A tervezőnő ruhái és ékszerei külföldön olyan hírességek kedvenceivé váltak, mint Nicole Kidman, Uma Thurman vagy Melanie Griffith.

Elolvasom »