INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

R, mint Réka, Rella és Ruhaköltemények

Hölgyek parádéja a 2. Alakreform bálon

Rubint Rékában és Rubint Rellában nem csak a sport és az egészséges életmód iránti szerelem a közös. Mindketten szenvedélyesen szeretik a Michal Negrin ruhákat és kiegészítőket, amik tökéletesen illenek személyiségükhöz, és kiemelik egyedi stílusukat.

A 2. Alakreform Bálon Réka és Rella ugyanabban a Michal Negrin ruhakölteményben jelent meg, saját stílusuk alapján Réka a fekete, míg Rella a habfehér árnyalatot választotta.

Ezt az elegáns Michal Negrin darabot a virágmintás gallér teszi különlegessé, letisztultsága miatt ugyanakkor könnyen variálható különböző kiegészítőkkel.

Réka igazi vintage stílusú ékszerekkel bolondította meg összeállítását. Egy visszafogotabb elegáns fülbevaló mellé színben összeillő, Swarovski kristályokkal kirakott statement gyűrűt és karkötőt választott, végül egy rojtos nyaklánccal tette ellenállhatatlanná mejelenését.

Rella egy kristályokkal gazdagon díszített aranyozott gyűrűs karkötővel, Swarosvski kristályos arany és barna árnyalatú fülbevalóval és egy játékos nyaklánccal emelte ki fehér ruhájának ragyogását.

Mindketten aranyszínű Kazar cipőt választottak szettjükhöz, ami mindkét árnyalattal nagyszerűen passzolt.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Lányok összeöltöztek, és Michal Negrin darabot választottak egy különleges eseményre. Egy interjúban Réka el is mondta, hogy miért szereti annyira Michal Negrin kollekcióit:

„Lenyűgöz a márka egész stílusa, különleges hangulata. A romantikus virágminták, a színek, a ruhák csipkedíszítései, az aprólékosan kidolgozott ékszerek egyszerűen varázslatosak! Amikor ellátogatok az üzletbe, mindig úgy érzem, mintha kiléptem volna a valóságból, és egy álomba csöppentem volna!”

16997911_1310003742372222_5971612448203107566_n

16864939_1310003419038921_7984581839437050813_n
Kapcsolódó blog bejegyzések


Kivel jár vásárolni Rubint Réka? Miért szereti Michal Negrint?

Interjú a fitness királynőjével

Pörög ezerrel, mindenkihez van egy kedves szava, no és mindig csinos, ápolt- Ő mindenki Rékája. Interjú a fitness-királynővel, aki a Michal Negrin  márka nagy rajongója.

Elolvasom »

Caramel csinos felesége is beleszeretett a Michal Negrin márkába- interjú

Nagy örömmel tölt el minket, hogy Molnár Szilágyi Szilvivel,  a fiatal és energikus családanyával, kreatív üzletasszonnyal készíthettünk interjút, aki az idei téli kampányunk  egyik arca.

Elolvasom »

Viseld magadon az ünnep ragyogását! Divat, design, a legmenőbb bloggerek és a Michal Negrin

Ahogy már megszokhattátok minden ünnepre és alkalomra tematikus fotózással készülünk. A Halloween-i fotózásunk épp, hogy csak véget ért, már bele is vetettük magunkat a munkába és megkezdtük a karácsonyi shooting-ot. A kampányhoz ezúttal hat olyan bloggert kértük fel, akikről tudjuk, hogy rajonganak a Michal Negrin ékszerekért és ruhákért. Így esett a választásunk a Chloé from […]

Elolvasom »