INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Plus-size divat a Michal Negrinnél!

XXL-es méret felett is trendin Michal Negrin darabokban!

A Michal Negrin minden nő márkája! A tervezőnő kortól és alkattól függetlenül tervez minden hölgynek ruhakölteményeket, egészen 46-os méretig. Nézd meg a legszebb ruhákat, melyek plus-size hölgyeken is elragadóan mutatnak!

 

A testünk szeretete, s annak elfogadása; nagyon fontos üzenet, melyet a Michal Negrin mát évtizedek óta közvetít vásárlói felé. A márka már a kezdetek óta széles méretskálán gyártja a szebbnél szebb ruhákat, ezzel is azt bizonyítva, a nőiességnek nincsen igazán mérete, a Michal Negrin kézzel készített ruháit alkattól függetlenül minden hölgy élvezheti. Ebben a blogbejegyzésben azokat a kedvenc darabjainkat mutatjuk be, melyek elérhetőek üzleteinkben,  és 46-os méretig rendelhetőek.

Michal Negrin plus size divat

Nagyon sok gyönyörű ing közül választhatnak a különleges darabokra vágyakozó hölgyek! Ilyen ez a lila és rózsaszín árnyalatokban pompázó buggyos ujjú ing is, mely a vintage és a modern stílus tökéletes ötvözete.

 

Michal Negrin plus size divat

Ha valaki ünnepi alkalmakra keresi a tökéletes ruhát, ez a fekete, oldalán díszített, a dekoltázsrészen gazdagon mintázott sifon ruha kiváló választás lehet! A karcsúsító forma és a légies hatás különösen előnyös a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek számára.

 

Michal Negrin plus size divat

Egy bő fekete nadrág vagy farmer egy színes Michal Negrin felsővel kombinálva tökéletes mindennapi viselet! Viseld magadon a márkára jellemző egyedi és különleges életérzést a hétköznapokon is!

 

Michal Negrin plus size divat

Egy őszi oufithez elengedhetetlen kellék ez a színes, bársonyos tapintású kimono felső, mely rojtjainak és különleges mintázatának köszönhetően egy talpig fekete összeállítást is feldob. A légies kialakításnak köszönhetően kényelmes és nagyon trendi viselet.
Kapcsolódó blog bejegyzések


Alakreform átalakulás a Michal Negrinnel!

Rubint Réka 6 hetes átalakító programjában részt vett hölgyek Michal Negrin ruhakölteményekben hódítanak!

Egy nem mindennapi Michal Negrin fotózás olyan különleges hölgyekkel, akik úgy döntöttek Rubint Réka Nagy Átalakítás programjának segítségével érik el a vágyott alakot. És íme, az eredmény magáért beszél!

Elolvasom »