INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Nyereményjáték fotózás Michal Negrin szettekben!

Emlékszel arra a játékunkra, amelyen egy fotózást lehetett nyerni? Szerencsés nyertesünk kedvenc Michal Negrin szettjeiben állhatott egy profi fotós kamerája elé! Íme a végeredmény!

 

Februári nyereményjátékunkkal szerettük volna egy igazi Michal Negrin rajongó álmát valóra váltani! Nagyon sokan játszottatok velünk, amit ezúton is köszönünk! Szerencsés nyertesünk, Erzsébet nyereménye egy profi fotózás volt, amelyet a Legyél egy napra modell! fotósa, Köő Adrienn készített el saját stúdiójában. Az elkészült fotókat Erzsébet természetesen megkapta, reméljük, hogy egy életreszóló emlék lesz számára!

 

Most ezekből szemezgettünk néhányat!

A fotózás előtt nyertesünkkel előre egyeztettünk arról, mely kreációkban szeretne a kamera elé állni. Készültek a márkához igazán passzoló, romantikus hangulatú képek, melyet a fotós egy virághintával vagy egy virágkoszorú fejdísszel ért el.

 

 

Játék a színekkel! Az utómunkálatok során fotósunk több árnyalatot is alkalmazott, a ruhák és az ékszerek így egészen más hangulatot árasztottak!

 

 

A fotózás során nagyon vidám volt a hangulat, ami nem is csoda, hiszen Erzsébet nagy rajongója a márkának, ezért is készültek ilyen fantasztikus képek! Nagy élmény volt számára ez a néhány óra, amíg tetőtől talpig Negrin szetteket viselhetett! Számunkra pedig azért, mert jó volt látni, hogy sikerült örömet szereznünk ezzel a nyereményjátékkal!

 

 

 

 

 

 

 

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


Sea of Wonder – Bemutatkozik az új tavaszi/nyári kollekció!

Hamarosan az üzletekben!

A kollekció megtervezésekor fő inspirációként a tervezőnő utazási élményei szolgáltak, de hatással voltak rá a 19. század végének és a 20. századnak az elegáns stílusirányzatai. Így juthatott főszerephez az antik csipke, az aranyszínű díszítés és a már jellegzetességnek számító gazdag motívumvilág.

Elolvasom »

8+1 titok, amit eddig biztosan nem tudtál a Michal Negrinről!

Mennyire ismered jól kedvenc márkádat? Most kiderül! Összegyűjtöttünk Neked néhány olyan érdekességet, amik között akkor is találsz újdonságot, ha óriási Michal Negrin rajongó vagy!

Elolvasom »