INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Nyári álmok a Michal Negrinnél

Eddig nem használt színekkel és mintákkal jelentkezik a legújabb designer kollekció

Új minikollekcióval rukkolt elő a Michal Negrin, mely a Summer Dreams, azaz a Nyári álmok nevet viseli. A márka sosem látott fazonokkal, motívumokkal és színekkel kápráztatja el rajongóit idén nyáron.

 

A Summer Dreams kollekció még sosem tapasztalt színeinek a használata – a sötétkék, a piros, a mentazöld és a pasztellrózsaszín – frissességet, teljesen új életet lehelnek a márka arculatába. Az elegáns, kifinomult, egyszerű forma és letisztult vonalak mégis garantálják az ízig-vérig Michal Negrin életérzést.

Új minikollekciós piros ruha

Új minikollekciós piros ruha

A márka hű maradva önmagához, az új, váratlan színeket kombinálja a már megszokott, hamisítatlan Michal Negrin stílussal. A csodás csipke díszítések, a kristályok használata, a vintage design elemek megjelenése főleg a gallér-részeken érvényesülnek a legújabb ruhakölteményeken, míg a ruhák többi része egyenes szabásvonalú, a letisztult megjelenést képviseli.

Különleges gallér kialakítás

Különleges gallér kialakítás

Az ékszerek is megújuláson mentek keresztül. Számos orientális és tűzzománc technikával készült ékszert találhatunk az új kollekció darabjai között, illetve a tervezőnő természet inspirálta motívumok iránti szeretete ismételten nyilvánvalóvá vált. Több madarat mintázó nyaklánc és fülbevaló került a kollekcióba, melynek legkülönlegesebb darabjai a rózsaszín flamingókat ábrázoló nyakékek és fülbevalók.

Főszerepben a flamingó motívum

Főszerepben a flamingó motívum

Ragyogj Te is az új kollekció egyedi darabjaiban! Keresd őket üzleteinkben vagy a webshopban!
Kapcsolódó blog bejegyzések


Vásárlóink legjobb szettjei – Ti küldtétek!

Inspirálódj Te is vásárlóink kedvenc Michal Negrin összeállításaiból!

Egy különleges ruha már a boltban, felakasztva is gyönyörű, de igazán csak a viselőjén nyer értelmet! Így van ez a Michal Negrin ruhadarabokkal is, ezért elkészítettük TOP3-as listánkat a vásárlóink által beküldött, lenyűgöző képekből!

Elolvasom »

Noa Tishby, avagy Michal Negrin múzsája

Ismerd meg közelebbről a Michal Negrin kampányok főszereplőjét!

Noa Tishby sokkal több mint egy gyönyörű modell; tehetséges színész, tervező és fantasztikus énekes. Nem csoda, hogy Michal Negrin tervezőnőt is teljesen elvarázsolta, aki egy külön, Noa nevével fémjelzett kollekciót is tervezett.  

Elolvasom »