INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Noa Tishby, avagy Michal Negrin múzsája

Ismerd meg közelebbről a Michal Negrin kampányok főszereplőjét!

Noa Tishby sokkal több mint egy gyönyörű modell; tehetséges színész, tervező és fantasztikus énekes. Nem csoda, hogy Michal Negrin tervezőnőt is teljesen elvarázsolta, aki egy külön, Noa nevével fémjelzett kollekciót is tervezett.

 

Izraelben járunk, Noa és Michal Negrin hazájában. Noa itt született és innen indult nemzetközi karrierje is, ami bizonyos szempontból már a születése óta meg volt írva, hiszen neve „sztár-t” jelent hazájában.

Michal Negrin "Summer Reflections" kollekció

Pályafutása korán elkezdődött, 16 éves korában fedezték fel egy musicalben nyújtott alakítása kapcsán. Ennek köszönhetően később a Tel Aviv-i Nemzeti Művészeti Múzeumtól ösztöndíjat kapott, melyet számos szereplési lehetőség is kísért. Noa neve kezdett ismertté válni a hétköznapokban is, ugyanis számos tévé műsorban és filmben láthatták a nézők. Mindeközben megjelent első angol nyelvű albuma is, mellyel az eladási listák élére tört. Énekesi és színészi pályája mellett, modell karrierje is folyamatosan virágzott. Különböző óriásplakátokon, magazinok címlapján szerepelt Izraelben és Európában egyaránt.

Noa Tishby

Noa nem csak a kamerák előtt, hanem azok másik oldalán is folyamatosan dolgozik. Az ő nevéhez fűződik az első izraeli műsor, melyből később amerikai sorozat lett. Mindeközben politikailag is aktív: határozottan kiáll a feminizmus mellett, és azon dolgozik, hogy sikerüljön pozitív irányba megváltoztatni a Közel-Kelet megítélését.

Michal Negrin "Summer Reflections" kollekció

Ebből is láthatjuk, hogy Noa rendkívül sokszínű egyéniség, így nem csoda, hogy Michal Negrin tervezőnőt is megihlette. Egy vele folytatott interjúból az is kiderült, miért Noa lett a múzsája:

„Régóta dédelgetett álmom volt, hogy Noával együtt dolgozhassam. A közös gyökereken túl, a modell személyisége és munkássága is hozzájárult ahhoz, hogy egy külön kollekciót tervezzek. Noában azt a nőt látom, akit mindenkiben látni szeretnék: harcol az álmaiért, független, erős és ugyanakkor nőies, nem utolsó sorban pedig elragadó szépségű. Humora és inteligenciája pedig teljesen elvarázsolt, így bevallom én is rajongójává váltam.”

És valóban, a Noáról elnevezett kollekció minden kreációja ezt az összetett személyiséget tükrözi. Ragyogó darabok, melyek kiemelik a szépséget, a nőiességet és viselőjüket magabiztossággal ruházzák fel. Ha szeretnéd Te is átélni ezt az érzést, szerezd be a Michal Negrin kollekciók egyik darabját és viseld bátran!

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


FesztiválszezON 2017!

Így lesz tökéletes a fesztivál szetted a Michal Negrin segítségével!

Imádod a fesztivál életérzést, a hangulatos koncertek és vízparti bulik miatt várod leginkább a nyarat? Akkor íme három tökéletes Michal Negrin szett, amikben biztosan te nyered el „A fesztivál királynője” címet.  

Elolvasom »

Így készülnek a Michal Negrin designer darabok

Ismerd meg a kézzel készült, Swarovski kristályokkal díszített darabok egyediségének titkát!

Mitől olyan különlegesek és egyediek a Michal Negrin ékszerek? Miért lesz örök darabja ruhatáradnak egy Michal Negrin ruhaköltemény? Less be a kulisszák mögé, és tudd meg, hogyan készülnek kedvenc designer darabjaink szezonról szezonra!

Elolvasom »