INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Miről árulkodnak az ékszerek? Mit üzennek viselőjükről?

Most megtudhatod!

Mikor ékszert választunk valószínűleg bele sem gondolunk, hogy amit viselünk az mennyi mindent árul el a személyiségünkről. A következő összeállításunkból kiderül, hogy mit sugallanak a különböző stílusú Michal Negrin kiegészítők.

Személyiségünk kivetülése a viselt ékszer, ez a tény szichológiai és kulturális megfigyeléseken alapszik. Lássuk mire jutottak az elemzők!

 

  1. A határozott

Ha kedveled a statement jellegű, nagyobb Svarowksi kövekkel kirakott Michal Nergin nyakláncokat, fülbevalókat akkor te vagy az, aki szeret a társaság középpontjában lenni és biztosan meghatározója vagy a család vagy a munkahelyed életében.

dn

 

  1. A megbízható

Ha a kicsi és közepes nagyságú bedugós fülbevalókat vagy az egyszerűbb Michal Negrin környakláncokat kedveled, akkor te egyértelműen kiszámítható és megbízható vagy. Barátaid egész biztosan bármikor rád bízhatják akár a legféltettebb titkait is.

100153982002

 

  1. Az őszinte

A gyöngyből készült Michal Negrin ékszerek nagyon ízlésesek és rendkívül mutatósak. Viselőjükről visszafogottságról és őszinteséget sugall, ezért kiváló választás állásinterjúra vagy akár randevúra is.

bh

 

  1. A barátságos

Ha imádod a virág- vagy állatmintás ékszereket, az egyértelműen arról árulkodik, hogy vidám és nyitott ember vagy.

ph

 

  1. A kalandor

Amennyiben van legalább egy olyan új kollekciós Michal Negrin darabod, amely követi a divatot, az azt sugallja, hogy folyton új dolgokat keresel az életben és nyitott vagy minden újdonságra.

 

 

120166590001

 

Valamelyik stílust magadénak érzed?

Ha más stílusban gondolkozol, böngéssz a legújabb csodák között, már 4900 Ft- tól!

 

 

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


Michal Negrin: Mindent a tervezőről

Michal Negrin története, saját szavaival fűszerezve.   1956, Naan Kibbutz, Izrael. Ekkor született a mára már világszerte híressé vált tervezőhölgy, Michal Negrin, aki egyedi ékszereivel és ruhakölteményeivel meghódította a világot. Már kiskorától kezdve a minták, a virágok és a színek szerelmese volt, s minden egyes kollekciójával hangsúlyozza, ez a szeretet bizony gyermekkorának termése. „A viktoriánus […]

Elolvasom »

Eszenyi Enikő – a hamisíthatatlan Michal Negrin stílus képviselője

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő már sokakat elkápráztatott különleges személyiségével és attraktív kisugárzásával. Kivételes tehetsége mellett kifogástalan stílusával nap mint nap találkozhatunk, melyet gyakran Michal Negrin ruhakölteményeivel és ékszereivel emel tökélyre.

Elolvasom »