INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Megújult üzlettel vár a Michal Negrin a reptéren!

Március 23-tól egy megújult Michal Negrin üzlettel várunk a Budapest Airport A terminálján!

 

Eddig bármelyik terminálról is indultál, biztosan találkoztál üzleteinkkel a Budapest Airporton. Mostantól már csak az A terminálon tudsz bevásárolni kedvenc vintage ihlette darabjaidból, az új üzlet azonban nagyobb területen, sokkal szélesebb termékválasztékkal vár!

 

 

Természetesen az új üzletben már a legújabb kollekció darabjaival találkozhatsz! Légies, áttetsző anyagok, aprólékosan kidolgozott minták díszítik a nyár slágerdarabjait. A csipke kedvenc textúrának számít, idén tavasszal és nyáron többféle variációban is láthatjuk. Az alapdarabok – térdig érő alkalmi ruhák, gombos ingek – mellett idén a nadrágokra is nagyobb hangsúly helyeződik.
Bővebben ebben a blogbejegyzésünkben olvashatsz az új kollekcióról:
http://michalnegrin.hu/bemutatkozik-az-uj-kollekcio/

 

 

Üzleteinkben már a tavaszi/nyári kollekcióval várunk!
Kapcsolódó blog bejegyzések


Nyereményjáték fotózás Michal Negrin szettekben!

Emlékszel arra a játékunkra, amelyen egy fotózást lehetett nyerni? Szerencsés nyertesünk kedvenc Michal Negrin szettjeiben állhatott egy profi fotós kamerája elé! Íme a végeredmény!

Elolvasom »

Sea of Wonder – Bemutatkozik az új tavaszi/nyári kollekció!

Hamarosan az üzletekben!

A kollekció megtervezésekor fő inspirációként a tervezőnő utazási élményei szolgáltak, de hatással voltak rá a 19. század végének és a 20. századnak az elegáns stílusirányzatai. Így juthatott főszerephez az antik csipke, az aranyszínű díszítés és a már jellegzetességnek számító gazdag motívumvilág.

Elolvasom »