INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Kivel jár vásárolni Rubint Réka? Miért szereti Michal Negrint?

Interjú a fitness királynőjével

Pörög ezerrel, mindenkihez van egy kedves szava, no és mindig csinos, ápolt- Ő mindenki Rékája. Interjú a fitness-királynővel, aki a Michal Negrin  márka nagy rajongója.

-Tudjuk, hogy nagyon elfoglalt vagy, emellett marad időd vásárlásra?

„Tényleg nagyon pörgős napjaim vannak, szinte minden percem be van táblázva, de igyekszem időt fordítani azokra a dolgokra, amik igazán kikapcsolnak és pihentetnek, többek között a vásárlás is ilyen. Mivel sokat szerepelek a képernyőn fontos számomra, hogy mindig az alkalomhoz megfelelő ruhában jelenhessek meg, így a divat, az öltözködés központi szerepet játszik az életemben.”

-Egyedül szoktál eljárni vagy már Lara is elkísér?

„Larával általában közösen megyünk vásárolni, szeretünk igazi csajos programokat csinálni együtt. Saját, kialakult stílussal rendelkezik, és nagyon jó érzéke van a divathoz. Már csak ezért is szeretek vele vásárolni, mindig segít nekem a választásban.”

– Követed a trendeket vagy azt veszed meg, ami a te stílusodba beleilleszkedik?

„Mindig is érdekelt a divat, nagy csodálattal figyelem minden szezonban mind a hazai, mind a nemzetközi tervezők kreációit. Szeretek nőiesen és divatosan öltözködni, nem ragaszkodom egy-egy stílushoz, szeretek kísérletezni. Ugyanakkor nem veszek fel egy darabot csak azért mert divatos, nagyon figyelek arra, hogy ne csak az alkatomhoz, de a személyiségemhez is passzoljon.”

– Hogyan jellemeznéd a saját stílusod 3 szóban?

„Sportos, nőies, elegáns.”

– Mi határozza meg, hogy mit veszel fel a hétköznapokon?

„Mindenképpen az aznapi programom a meghatározó. Van, hogy egész nap edzéseket tartok, így nem okoz nagy fejtörést számomra, hogy mit válasszak reggel. Ha azonban a napom nagy részét az irodában töltöm, találkozókra vagy rendezvényekre megyek, akkor csinosabb darabokat választok, és a kifinomultabb vonalat részesítem előnyben. Általánosságban elmondható, hogy napközben sokat rohanok egyik helyről a másikra, van, hogy többször is át kell öltöznöm, így a kényelem minden esetben elsődleges szempont nálam.”

– Kik a kedvenc tervezőid?

„Ha ékszerekről van szó, akkor biztosan a Michal Negrin mellett döntök. Imádom a márka ruhakölteményeit is, egy-egy elegáns alkalomra szerintem tökéletes választás. Rajongok a KAZAR cipőkért, annyira gyönyörű és nőies darabok.”

– Mi az, ami a legjobban tetszik a Michal Negrinben?

„Lenyűgöz a márka egész stílusa, különleges hangulata. A romantikus virágminták, a színek, a ruhák csipkedíszítései, az aprólékosan kidolgozott ékszerek egyszerűen varázslatosak! Amikor ellátogatok az üzletbe, mindig úgy érzem, mintha kiléptem volna a valóságból, és egy álomba csöppentem volna!”

Hogyan tudod beilleszteni a hétköznapi ruhatáradba?

„Mindig igyekszem valami különlegességgel feldobni a leghétköznapibb szettjeimet is. Egy-egy Michal Negrin ékszer ebben mindig nagy segítségemre van, rögtön képes feldobni a sima farmer-pólós napokat is. Nagy kedvenceim közé tartoznak a medálok és az egyedi színvilágú gyűrűk, amiknek képtelenség ellenállni.”

– Tudod már, hogy milyen ruhában mész az Alakreform bálra?

„Természetesen Michal Negrin ruhakölteményben és ékszerben érkezem a bálra.”

15822972_1259237320782198_5078242919683570811_n 16708375_1297924333580163_6458445185050312835_n 16681667_1297924266913503_3038054517666044299_n

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


Caramel csinos felesége is beleszeretett a Michal Negrin márkába- interjú

Nagy örömmel tölt el minket, hogy Molnár Szilágyi Szilvivel,  a fiatal és energikus családanyával, kreatív üzletasszonnyal készíthettünk interjút, aki az idei téli kampányunk  egyik arca.

Elolvasom »

Sarka Kata & Michal Negrin: Egy nem mindennapi kooperáció

Napjaink egyik legmegosztóbb személyisége Sarka Kata! Ezrek követik, mindenkinek van véleménye róla. Az viszont vitathatatlan, hogy mindig kifogástalan a megjelenése és meglehetősen divatérzékeny is .Nemhiába, hogy most egy nemzetközi luxusmárka hazai csapata, a Michal Negrin Hungary kérte fel modellnek!

Elolvasom »