INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Így készülnek a Michal Negrin designer darabok

Ismerd meg a kézzel készült, Swarovski kristályokkal díszített darabok egyediségének titkát!

Mitől olyan különlegesek és egyediek a Michal Negrin ékszerek? Miért lesz örök darabja ruhatáradnak egy Michal Negrin ruhaköltemény? Less be a kulisszák mögé, és tudd meg, hogyan készülnek kedvenc designer darabjaink szezonról szezonra!

 

A Michal Negrinnél a kreatív folyamatok nem csak az egyes darabok megtervezéséig terjednek, a kivitelezésben még nagyobb szerepet kapnak. A márka minden darabjára igaz, hogy hosszú munkaórákon és aprólékos lépések sorozatán keresztül készül, hogy végül megszülethessen a tökéletes ruha vagy kiegészítő. A márka darabjait elkészíteni igazi művészet!

A szakemberek minden egyes ékszert kézzel festenek meg az előre kiválasztott színek kombinációja szerint, majd egyenként felhelyezik a színben passzoló Swarovski köveket, gyöngyöket, esetleg díszítésre szolgáló textíliákat a már majdnem kész ékszerekre.

A ruhák elkészítése is hasonlóan aprólékos lépésekből tevődik össze. Nyomtatás segítségével születnek meg a szebbnél-szebb minták, melyeket ezután szabnak a ruhákra. Azonban ahhoz, hogy elérjék a tökéletes végeredményt, az egyes ruhákra a legegyedibb mintákat kézzel festik fel a művészek. Végül szalagokkal, csipkékkel vagy a legkülönlegesebb ruhák esetében, Swarovski kristályok százával díszítik a darabokat.

Nézzünk is néhány olyan terméket, melyek tökéletesen tükrözik a művészek zseniális munkáját!

Az idei nyári kollekcióban különösen nagy szerepet kaptak a tűzzománc technikával készült ékszerek és kiegészítők. A Michal Negrin kollekciók között találhatsz természet motívumai ihlette nyakláncot, minden öltözetet feldobó vintage, rózsás brosst vagy egy, a tavasz legszebb színeiben pompázó nyakláncot. Bármelyiket viseled, ezzel a különleges technikával készült ékszerekkel egyedi leszel bárhol, bármikor.

A ruhák között érdemes jobban megnézned ezt a rózsa motívumokkal díszített fekete tunikát mely a kézzel festett részletek miatt olyan utánozhatatlan! Elegáns alkalomra tökéletes választás ez az aprólékosan kidolgozott maxiruha, melyet rengeteg ragyogó Swarovski kristállyal díszítettek. Ilyen egyedülálló kézműves technikákkal készült ruhákhoz, stílusban passzoló kiegészítő dukál. Például ez a különleges lenyomattal díszítet impozáns kistáska vagy ez a vintage stílusú, ötvösmunkával készült rézkapoccsal ellátott öv.

Ha szeretnél még többet megtudni a termékek készítéséről, és bepillantani a Michal Negrin design centerbe, az alábbi angol nyelvű Youtube videókat mindenképpen ajánljuk Neked:

Észerek: https://www.youtube.com/watch?v=89nFM8SYt8s

Ruhák: https://www.youtube.com/watch?v=e7B-GhszG88