INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Így hordják ők – avagy hírességek Michal Negrinben

Michal Negrin különlegességei világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Nem is csoda, hiszen a kézzel készített darabok egytől egyig valóságos műremeknek számítanak a maguk nemében. A tervezőnő ruhái és ékszerei külföldön olyan hírességek kedvenceivé váltak, mint Nicole Kidman, Uma Thurman vagy Melanie Griffith.

Magyarországon is számos híresség szívébe sikerült belopnia magát Michal egyedülálló művészetének.  Eszenyi Enikő és Csomor Csilla színművésznőket már számos alkalommal megcsodálhatta a nagyközönség az izraeli márka ruháit és impozáns kiegészítőit viselve.

Az igazán szemfüles rajongók pedig Tatár Csillán, Debreczeni Zitán, Orosz Barbarán és Nagy Nikoletta szépségkirálynőn – aki las vegasi világversenye alatt Michal Negrin darabokba tündökölt – is viszont láthatta már az egyedi, kézzel készített luxustermékeket.

 

 

2016.05.09.(2)

Csomor Csilla

 

   
        Orosz Barbara              Tatár Csilla                           

       Nagy NikolettaDebreczeni Zita
Kapcsolódó blog bejegyzések


Sarka Kata & Michal Negrin: Egy nem mindennapi kooperáció

Napjaink egyik legmegosztóbb személyisége Sarka Kata! Ezrek követik, mindenkinek van véleménye róla. Az viszont vitathatatlan, hogy mindig kifogástalan a megjelenése és meglehetősen divatérzékeny is .Nemhiába, hogy most egy nemzetközi luxusmárka hazai csapata, a Michal Negrin Hungary kérte fel modellnek!

Elolvasom »

Eszenyi Enikő – a hamisíthatatlan Michal Negrin stílus képviselője

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő már sokakat elkápráztatott különleges személyiségével és attraktív kisugárzásával. Kivételes tehetsége mellett kifogástalan stílusával nap mint nap találkozhatunk, melyet gyakran Michal Negrin ruhakölteményeivel és ékszereivel emel tökélyre.

Elolvasom »