INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Farmerláz

Újra hódít minden idők kedvence!

Jó hírünk van a farmer rajongók számára! Idén újra elővehetjük gardróbszekrényünk legmélyén rejtegetett darabokat, ugyanis mindannyiunk legnagyobb örömére a farmer a tavaszi szezonban ismét elindult hódító útjára.

A ruhás szekrények mindenkori aduászát, az örök klasszikus kedvencet senkinek sem kell bemutatni. A neves divatházak évről évre előkapják az ikonikus ruhadarabot, melyet gyakran új köntösbe öltöztetve láthatunk viszont a kifutókon.

Elsőre talán szokatlannak tűnik, de a hétköznapokon is visszaköszön a farmert farmerrel való párosítás, így nemcsak egy ruhadarabot, hanem akár több kiegészítőnket is megválogathatjuk a legújabb trend szerint. A legjobb megoldás, ha az összhangot minden esetben szem előtt tartjuk, és ügyelünk arra, hogy a színek és textúrák ne keltsenek túlzsúfolt összhatást.

A szezon legszebb darabjai között hódítanak a farmer cipők és táskák, melyeket bátran kombinálhatunk akár elegánsabb, illetve sportosabb ruhadarabokkal. Az egyedi megjelenésért koronázzuk meg szettünket különleges ékszerekkel, melyeken ugyanúgy visszaköszönhet a kék és különböző árnyalatai.
Kapcsolódó blog bejegyzések


Miről árulkodnak az ékszerek? Mit üzennek viselőjükről?

Most megtudhatod!

Mikor ékszert választunk valószínűleg bele sem gondolunk, hogy amit viselünk az mennyi mindent árul el a személyiségünkről. A következő összeállításunkból kiderül, hogy mit sugallanak a különböző stílusú Michal Negrin kiegészítők.

Elolvasom »

Black Friday & Michal Negrin: Hihetetlen kedvezmények

November 25. = Fekete péntek – A shoppingmániások aranybetűs napja!

Elolvasom »

Michal Negrin első divatbemutatója, most Budapesten!

Egy különleges bemutató részese lehetsz: Michal Negrin és Kazar most egy színpadon!

Elolvasom »