INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Eszenyi Enikő kedvenc Michal Negrin darabjai

Az egyedi stílusú művésznő megtestesít mindent, amiről a Michal Negrin márka szól

A Michal Negrin különlegessége már sok éve megragadta Eszenyi Enikő művésznőt. A márka arcaként tekintünk rá egészen első magyarországi üzletünk megnyitásától, s azóta számtalan szettet és ékszert mutatott be a nagyközönségnek. Most ezek közül az elegáns szettek közül választottunk Neked néhányat.

 

Egyik kedvenc fotónkon a művésznőt zöld metálfényű ruhájához tökéletesen passzoló zöld ékszerekben láthatjuk. A lógós türkiz fülbevaló, a hosszú láncon nyugvó rózsamotívumos lánc, a hozzá tökéletesen passzoló színes ring-bracelettel, azaz gyűrűs karkötővel igazán modernné teszi az összképet.

Eszenyi Enikő kedvenc Michal Negrin darabjai

A művésznő a Váci utca 34. alatti üzletünk nagyszabású megnyitóján exkluzív királykék Negrin ruhában, s a hozzá illő csipkével szegett nyakékben és türkiz fülbevalóban tündökölt. A képen mellette türkiz ruhában maga a tervező látható, Michal Negrin, aki tiszteletét tette emlékezetes eseményünkön.

Eszenyi Enikő kedvenc Michal Negrin darabjai

A művésznő sokszor sikeres előadásaiban, például a Testőr című darabban is Michal Negrin ruhakölteményt viselt. A Magic Forest nevezetű kollekció ikonikus tunikája mélyzöld színekben pompázik, és egy egész erdőt ábrázoló motívum díszíti a ruhát. Ez a darab Enikő egyik kedvence, melyet színben passzoló zöld fülbevalóval visel.

Eszenyi Enikő kedvenc Michal Negrin darabjai

Ha Téged is megihlettek a művésznő szettjei, látogass el üzleteinkbe vagy nézz körül webshopunkban!
Kapcsolódó blog bejegyzések


Nyári álmok a Michal Negrinnél

Eddig nem használt színekkel és mintákkal jelentkezik a legújabb designer kollekció

Új minikollekcióval rukkolt elő a Michal Negrin, mely a Summer Dreams, azaz a Nyári álmok nevet viseli. A márka sosem látott fazonokkal, motívumokkal és színekkel kápráztatja el rajongóit idén nyáron.  

Elolvasom »

Orosz Barbi kedvenc Michal Negrin darabjai

A szuper nőies szoknyák és a feltűnő kristály ékszerek a gyönyörű műsorvezető kedvencei közé tartoznak

A fantasztikus stílusérzékkel rendelkező gyönyörű műsorvezető nem véletlenül rajong a márka termékeiért. A különleges mintájú ruhákat és az egyedi tervezésű ékszereket mintha rá szabták volna!  

Elolvasom »