INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Egyedi minikollekcióval jelentkezik a Michal Negrin!

Idén tavasszal ismét új minikollekcióval jelentkezik a Michal Negrin. Csodás színekkel, játékos formákkal és különleges kombinációkkal találkozhatunk, amiket elnézve csak még jobban várjuk a tavaszt!

Itt a tél végén teljesen feldobja a kedvünket a hír, hogy idén tavasszal nem is egy, hanem egyszerre kettő új kollekciót ismerhetünk meg a tervezőnőtől! A szokásos tavaszi/nyári kollekció mellett egy minikollekció is érkezik a boltokba, amire egyelőre még várnunk kell, de a kollekcióhoz készült kampányfotókban már gyönyörködhetünk! Nézzük is meg, melyek ezek az újdonságok!

 

Játékos motívumok

Úgy tűnik, a bojtok idén is visszatérnek! Mi ennek csak örülünk, mivel imádjuk, ahogy egy kifinomult ékszer találkozik egy ilyen játékos megoldással. Rögtön fiatalos, trendi és nagyon egyedi ékszer születik ebből a kombinációból. A lilás-kékes színek dominanciája már csak hab a tortán!
Az unikornis motívum tavalyi népszerűsége után, a tervezőnő továbbra is ragaszkodik a mesevilágból nyert inspirációkhoz.

 

 

A kevesebb több? Nem biztos!

Tripla karkötők, duplán viselt hosszú láncok –  idén tavasszal elég lesz egy ilyen kiegészítőt beszereznünk, máris úgy érezhetjük, hogy teljes a szettünk.

 

Az abszolút kedvencek

Van néhány kedvenc darabunk a minikollekcióból, amiket muszáj külön is kiemelnünk!
Az egyik ez a fantasztikus gyűrű, ami rögtön a kezedre fog vonni minden tekintet. Másik kedvenceink ezek a kis medálokkal díszített színes karkötők, melyek tökéletesek kabalakarkötőnek és szuper ajándékok a fiatalabb korosztálynak. Nem tudjuk levenni a szemünket erről az új kollekciós karóráról sem, amit szivárványszínű Swarovski kristályok díszítenek. Képzeld csak el, hogy tündökölne egész nap a kezeden!

Te melyik darab érkezését várod a leginkább? 😉

 

Kapható hamarosan az üzletekben és a webshopban!
Kapcsolódó blog bejegyzések


Michal Negrin x Swarovski – Egy exkluzív együttműködés!

A gyönyörű, élénk színek és a ragyogás már a Michal Negrin ékszerek védjegyévé váltak. Mi biztosítja ezt a folyamatos tündöklést? Swarovski kristályok százai, melyek még különlegesebbé teszik a márka designer darabjait!

Elolvasom »