INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Egy ruha három sztár – Michal Negrin ikonikus ruhakölteménye!

A Michal Negrin ruhadarab, aminek senki nem tud ellenállni!

Bemutatjuk neked kollekcióink egyik legkülönlegesebb darabját, mely a magyar és a külföldi sztárok körében is egyaránt népszerű!

 

Michal Negrin hamisítatlan ruhakölteménye teljesen megbabonázza kedvenc médiaszemélyiségeinket!

Ez a rózsamintás, erősen a test vonalát követő ruha igazán átadja a Michal Negrin életérzést, melyet oly sokan áhítanak. Nem csoda, hogy akik egyszer felpróbálják, első látásra szerelembe esnek ezzel a különleges darabbal!

Debreczeni Zita Michal Negrin ruhában

Debreczeni Zita gyönyörű alakján kifogástalanul áll ez a ruha, hosszú barna haja és napbarnított bőre pedig fantasztikusan passzol annak stílusához.

Orosz Barbi Michal Negrin ruhában

Orosz Barbi nagyon jó példa arra, hogy nem csupán a sötétebb hajú és bőrtónusú hölgyeknek, hanem a teljesen ellentétes típusoknak is tökéletes választás ez a ruha. Ezen a képen ráadásul még az exkluzív ujj-kialakítását is megcsodálhatjuk!

Melanie Griffith Michal Negrin ruhában

Hogy ne csupán magyar sztárokat emlegessünk; a képen Antonio Banderas felesége, Melanie Griffith látható, aki Andy Vajna esküvőjén viselte ezt a Michal Negrin ruhakölteményt.

A fent bemutatott képeken is látszik, hogy bár ezeket a sztárokat teljesen eltérő stílus jellemzi, ez a Michal Negrin ruhadarab mindegyikőjükön álomszép!
Látogass el üzleteinkbe Te is, és találd meg a számodra tökéletes darabot!
Kapcsolódó blog bejegyzések


Eszenyi Enikő kedvenc Michal Negrin darabjai

Az egyedi stílusú művésznő megtestesít mindent, amiről a Michal Negrin márka szól

A Michal Negrin különlegessége már sok éve megragadta Eszenyi Enikő művésznőt. A márka arcaként tekintünk rá egészen első magyarországi üzletünk megnyitásától, s azóta számtalan szettet és ékszert mutatott be a nagyközönségnek. Most ezek közül az elegáns szettek közül választottunk Neked néhányat.  

Elolvasom »