INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Babák, nem csak gyerekeknek

A Michal Negrin már 25 éve lepi meg rajongóit kimeríthetetlen kreativitással készült különlegességeivel. Ilyen időtálló és exkluzív darabok többek között a dekorációs kollekcióinak fontos részét képező She Shy babák is, melyek mindegyike aprólékos lépések sorozatán keresztül, kézzel festve készül, ezzel képviselve a márkára oly jellemző egyediséget.

1200x358px_02

A vásárlók több mint 20 különböző megjelenésű baba közül válogathatnak, de az igazi gyűjtőknek érdemes beszerezniük a kollekció minden egyes darabját. Minden baba megtervezését és elkészítését egy olyan női karakter inspirálta, mely valamilyen módon hatással volt a tervezőnő életére, munkásságára.

Következő válogatásunkban össze is gyűjtöttünk néhány darabot, melyekkel egyedivé teheted otthonodat, és minden helyiséget könnyedén feldobhatsz egy ilyen limitált kiadású babával!

A pizsamás She Shy babának tökéletes helye lesz a hálószobád éjjeliszekrényén, míg a balerinára hasonlító, csupa fehérben pompázó She Shy baba nem csak nappalid elegáns kiegészítője lehet, de tökéletes ajándék anyukád vagy barátnőid számára. A kollekció gyöngyszemének méltán nevezett, elegáns, ugyanakkor mesevilágot idéző alakját érdemes otthonod egy központi pontjára elhelyezned, hogy minden vendéged irigykedve csodálhassa!

A babák nem csak lakásod dekorációiként, hanem nyakláncdíszként is visszaköszönnek! Különösen exkluzív külsőt kölcsönöznek viselőjüknek a gyöngyszoknyás, a Swarovski kristályokkal kirakott és a 20as évek divatját idéző She Shy babák.

Ezeken kívül találkozhatsz sportos, retro stílusú, a varázslatos gyermekkort idéző vagy éppen romantikus She Shy babával díszített nyaklánccal, így nem lesz nehéz kiválasztanod az egyéniségedhez és az alkalomhoz leginkább illő kiegészítőt.