INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Buja csipkeruha, bohém kiegészítők, izgalmas textúrák – avagy alapdarabok nyárra

A nyári meleg beköszöntével mi magunk is szeretünk megújulni, amihez tökéletes alkalmat kínál a szezonális gardróbfrissítés. Az idei trendeknek hála, 2017 nyarán izgalmasabbnál izgalmasabb darabokkal tölthetjük fel szekrényünket. Nézzük, mik lesznek a kötelező alapdarabok!

Csipke, csipke és még több csipke! Az új szezon most igazán kegyes a romantika szerelmeseinek, ugyanis előtérbe kerülnek a sejtelmes részletek, így a nyár főszereplői egyértelműen az áttetsző csipkével díszített kisruhák, tunikák és felsők.  Ha ez nem lenne elég, akkor a fodrok és a különböző, lágy esésű anyagok is hódítanak, melyek közül a vidám, mintás darabok lesznek a befutóak.

 

A sejtelmes hatást fokozva pedig divatba jönnek a hátat és vállat megmutató ruhák is. Persze fontos, hogy ha ezt a trendet választjuk, ügyeljünk az ízléses megjelenésre: kissé átlátszó darabokkal  tökéletes összhatást érhetünk el.

Ha pedig megtaláltuk nyári gardróbunk kedvenceit, akkor nincs más hátra, mint a kiegészítők beszerzése. A fesztiválszezon közeledtével számos inspirációt meríthetünk a bohém stílusból, mely idén nyáron is hódít.

 

Tipp: az ékszerek halmozása nyárias színekben csak fokozzák a végeredményt. Gyere és válogass tavaszi-nyári kollekciónk legszebb darabjai közül!
->> http://michalnegrin.hu/termekkategoria/ruhazat-divat/