INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

Alakreform átalakulás a Michal Negrinnel!

Rubint Réka 6 hetes átalakító programjában részt vett hölgyek Michal Negrin ruhakölteményekben hódítanak!

Egy nem mindennapi Michal Negrin fotózás olyan különleges hölgyekkel, akik úgy döntöttek Rubint Réka Nagy Átalakítás programjának segítségével érik el a vágyott alakot. És íme, az eredmény magáért beszél!

 

Rubint Réka fitneszguru idén tavasszal ismét megtartotta 6 hetes Nagy Átalakítás programját, melynek keretében több hölgynek segített elérni az áhított alakot. A hölgyek a program végeztével egy nagyszabású fotózáson vettek részt, melyen megmutatták hogyan is változott meg testük az elmúlt 6 hét alatt. A fotózást még különlegesebbé tette az, hogy a hölgyek Michal Negrin ruhákban jelentek meg, melyek csodálatosan mutattak rajtuk.

Alakreform a Michal Negrinnel

Alakreform a Michal Negrinnel

A fenti képeken a felsők érvényesülnek, megtalálható itt egy laza türkiz top, illetve egy nagyon exkluzív hosszú ujjú, kristályokkal kirakott lila felső is. Mint láthatjuk, egy farmernadrággal is tökéletes viseletnek számítanak ezek a felsők, s a mindennapokra is kényelmes összeállítások.

 

Alakreform a Michal Negrinnel

Alakreform a Michal Negrinnel

Egy tökéletes, színes kimono felső vagy egy díszes öv, melyek kihangsúlyozzák a derekat, és tovább fokozzák a nőiességet, pazar választásnak bizonyultak.

Alakreform a Michal Negrinnel

Végül, hogy ne csupán ruhadarabokat mutassunk be, ez a szett is jól bizonyítja, hogy egy szép, hosszú, gyöngyökkel kirakott, Fatima kezét ábrázoló nyaklánc is tökéletes kiegészítője lehet akár egy ilyen business-outfitnek is.

 

Ezúton is gratulálunk a lányoknak, hiszen egy ilyen átalakulás nagyon sok erőt és kitartást kívánt meg tőlük, és köszönjük Rékának, hogy minket választott, hogy még exkluzívabbá tegye ezt a fotózást!
A Michal Negrin értékei közé tartozik az egyediség és különlegesség felismerése, és az önelfogadáshoz vezető út segítése, így ez a fotózás tökéletes alkalom volt ékszereink és ruháink bemutatására.
Kapcsolódó blog bejegyzések


Egy ruha három sztár – Michal Negrin ikonikus ruhakölteménye!

A Michal Negrin ruhadarab, aminek senki nem tud ellenállni!

Bemutatjuk neked kollekcióink egyik legkülönlegesebb darabját, mely a magyar és a külföldi sztárok körében is egyaránt népszerű!

Elolvasom »

Így válassz ékszert csillagjegyed alapján!

Te melyik hónapban születtél? Találd meg a tökéletes Michal Negrin ékszert születési dátumod alapján!

Csillagjegyünk sokat elárul a személyiségünkről, ízlésünkről, így például arra is következtethetünk belőle, milyen ékszer illik hozzánk a leginkább. Ha éppen ajándékot keresel a barátnődnek vagy csak magadat lepnéd meg egy kis szépséggel, olvass tovább és megtudhatod, hogy a horoszkópod alapján, melyik ékszer lenne a tökéletes választás.  

Elolvasom »