INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

5 kedvenc trend a legújabb mini kollekcióból!

Légies nyári darabok egy igazi újdonsággal kiegészülve!

Mindig nagyon várjuk egy-egy új kollekció megérkezését és az újdonságokat, amiket tartogat számunkra! Nyári mini kollekciónk darabjai végre megérkeztek üzleteinkbe, így összegyűjtöttük Neked kedvenceinket! Te tudnál választani?

 

Légies nyári ruha

Fodrok, virágberakások és kellemes színek jellemzik a mini kollekció ruháit. Rögtön az jutott eszünkbe róluk, hogy nem is találhatnánk megfelelőbb ruhákat egy barátnőnk esküvőjére!

                   

 

Harangujj

Ruhákon és felsőrészeken is visszaköszön a harangujj, ami minden ruhadarabnak egyedi megjelenést ad, nyáron pedig különösen praktikus ez a szellős kialakítás.

                            

 

A nagy újdonság: Body

Egy igazi újdonsággal jelentkezett ez a mini kollekció! A body egy teljesen új ruhadarab a tervezőnő repertoárjában, aminek mi nagyon örülünk! Vagány, a legújabb trendeket követő darabokról van szó, amik elsősorban a fiatalabb korosztályt szólítják meg.

             

 

 

Rafinált megoldások

Egyszerű stílus, szabás és színek jellemzik ezeket a ruhákat, mégis annyira izgalmasak! Egy csipkés nyakrész vagy egy váratlan ujjmegoldás csak úgy vonzzák a tekinteteket!

                     

 

 

Vissza az ’50-es évekbe!

Kinek támad kedve máris a táncparkettre perdülni? Színesek, vidámak, energiát sugároznak! A pörgős szoknya már nem csak a kislányok kedvence!

          
Kapcsolódó blog bejegyzések


5 divattipp, ha esküvőre vagy hivatalos idén nyáron

Mit vegyél fel? Mit kerülj el? Milyen színt válassz? - Most megtudod!

Itt a nyár és vele együtt az esküvőszezon is elkezdődött. Lehet, hogy már a te fiókodban is lapul legalább egy esküvői meghívó? Akkor böngészd át tippjeinket, mielőtt elindulsz megkeresni a tökéletes ruhát és kiegészítőket!

Elolvasom »

Michal Negrin már az Arena Mallban is!

Egy csodaszép új üzletben, egy fantasztikus kollekcióval várunk már az Arénában is!

Május 31-én 5. üzletét nyitotta meg Budapesten az exkluzív világmárka!

Elolvasom »