INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

5 divattipp, ha esküvőre vagy hivatalos idén nyáron

Mit vegyél fel? Mit kerülj el? Milyen színt válassz? - Most megtudod!

Itt a nyár és vele együtt az esküvőszezon is elkezdődött. Lehet, hogy már a te fiókodban is lapul legalább egy esküvői meghívó? Akkor böngészd át tippjeinket, mielőtt elindulsz megkeresni a tökéletes ruhát és kiegészítőket!

 

Felejtsd el a fehéret!

Tényleg ne! Ez most a menyasszony kiváltsága. Ha az esküvőt egy nagyon meleg, nyári napon tartják, akkor is inkább keress egy másik könnyed színt az alkalomra! Mit szólnál a kékhez?

 

                 

 

Figyelj a ruha hosszára!

Ha már a ruhánál tartunk….Úgy kell készülnöd, hogy akár hajnalig is a táncparketten fogsz mulatozni. Folyamatosan rálépsz az aljára vagy mindig húzogatni kell, mert felcsúszik a nagy bulizás közben? Egyik sem jó. Nagyon figyelj, hogy olyan ruhát válassz, amiben teljesen komfortosan érzed magad!

 

                 

 

Ne ess túlzásokba!

Különleges alkalom, régen látott rokonok és ismerősök….nem csoda, hogy szeretnéd a legjobb formádat hozni! Viszont figyelj arra, hogy a kevesebb ezúttal is több! Óriási ékszerek helyett válassz kicsi, ízléses kiegészítőket, a vad és élénk színeket cseréld pasztell árnyalatokra!

   

 

Szettben jobb!

Ilyenkor bátran elő a gyönyörű ékszer szettekkel! Eleganciát és letisztultságot sugároz, ha a kiegészítőid összhangban vannak egymással.

                   

Legyen valami LILA!

Ha olvasod bejegyzéseinket, már biztosan tudod, hogy az év színe a lila! Miért ne csempészhetnél egy kicsit belőle az esküvői szettedbe is? Feltűnő és vagány szín, de ha finoman játszol vele, akkor elegáns lesz. Íme, néhány apróság, amit könnyen beilleszthetsz bármilyen öltözékbe!

 

     
Kapcsolódó blog bejegyzések


A ruhadarab, ami nyáron nem hiányozhat a szekrényedből!

Ezt a stílust Te is szeretni fogod!

Könnyed, csinos, nőies, szinte minden alkalomra illik és a Michal Negrinnél is találsz többféle variációt belőle! Kitalálod, mire gondoltunk?

Elolvasom »