INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25.000 Ft FELETT!ÜzleteinkÜgyfélszolgálatDíszcsomagolás
cart

Kosár

2017 Tavasz/Nyár: Itt az új Michal Negrin designer-kollekció!

Káprázatos ruhák és ékszerek, ismerd meg az új kollekciónkat!

Michal Negrin, a világhírű divattervező bemutatja a legújabb kollekcióját, melyet különleges motívumok inspiráltak. Tudd meg, melyek ezek!

 

Summer Reflections – Ékszer és divatkollekció 2017 Nyár -itt az új kollekció, Michal kedvenc modelljével Noa Tishbyvel!

A “Summer Reflections” fantázianevet viselő  legújabb Michal Negrin kollekcióban igazán  innovatív megoldások kaptak szerepet, a kollekció visszatérő motívuma a tükröződés. Az anyagválasztás újszerű: Csipkenyomatok, rojtok és tüll részletek jelennek meg a ruhákon. Áttetsző textúrák, gazdag színvilág, szimmetrikus minták és tetoválást idéző motívumok állnak az új kollekció középpontjában.

A kollekció a modern nő igényei alapján jött létre, sőt az egyes darabok multifunkciósak: jól kombinálhatóak a hétköznapi, lezser ruhadarabokkal, ugyanakkor egy-egy alkalmi megjelenés fénypontjai is lehetnek.

A titokzatos áttetszőség, a rétegek játéka és a különböző textúrák használata teszi egyedivé és trendivé az új kollekció ruhadarabjait. A drámai minták a harmonikus és nyárias színekkel fiatalos és friss kombinációt alkotnak a szezon darabjain. Az új kollekció, különböző textúráit a matt és a fényes, az áttetsző és a nem áttetsző, a lágy és a határozott vonalak kontrasztos hatása jellemzi.

Nyári Ékszer Kollekció 2017

A „Summer Reflections” ékszer kollekcióban is visszaköszönnek a tükröződés inspirálta motívumok. Mindegyik darabon modern stílusban jelennek meg az aprólékosan kidolgozott részletek. Az Oversize  és statement nyakláncok, fülbevalók és gyűrűk mellett  finom és visszafogott ékszerek is feltűnnek az új szezon kedvencei között. A kiegészítő ékszer kollekciót az állat- és növényvilág elemei inspirálták. A kézzel festett virágokkal és a természet ihlette motívumokkal díszített ékszerek mindegyike egyedi és exkluzív. Az új nyári kollekcióban olyan különleges ékszerek születtek, amelyek képesek minden outfitet egy magasabb szintre emelni, és amelyekkel mindenki ki tudja fejezni önmagát.

 
Kapcsolódó blog bejegyzések


R, mint Réka, Rella és Ruhaköltemények

Hölgyek parádéja a 2. Alakreform bálon

Rubint Rékában és Rubint Rellában nem csak a sport és az egészséges életmód iránti szerelem a közös. Mindketten szenvedélyesen szeretik a Michal Negrin ruhákat és kiegészítőket, amik tökéletesen illenek személyiségükhöz, és kiemelik egyedi stílusukat.

Elolvasom »

Kivel jár vásárolni Rubint Réka? Miért szereti Michal Negrint?

Interjú a fitness királynőjével

Pörög ezerrel, mindenkihez van egy kedves szava, no és mindig csinos, ápolt- Ő mindenki Rékája. Interjú a fitness-királynővel, aki a Michal Negrin  márka nagy rajongója.

Elolvasom »